Lifestyle

4 Ζώδια που έχουν το καυγά στο τσεπάκι τους

4 Ζώδια που έχουν το καυγά στο τσεπάκι τους

Πηγή Φωτογραφίας: iPop.gr

Μερικοί άνθρωποι αποφεύγουν τους μπελάδες και τις φασαρίες και κάποιοι τις απολαμβάνουν.

ΛΕΩΝ Οι Λέοντες απολαμβάνουν τις χαοτικές καταστάσεις, ίσως γιατί ενδόμυχα θέλουν να θέτουν και να παίζουν με δικούς τους κανόνες. Το ταπεραμέντο που διαθέτουν τους τοποθετεί διαρκώς στον τόπο του εγκλήματος, διότι η επιθετικότητα τους δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις. Μερικές φορές η προστατευτικότητα τους και η τάση τους να υπερασπίσουν την παρέα τούς μπλέκει σε καβγάδες με αγνώστους. Άλλοτε τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με ένα απλό σχόλιο ή ένα λάθος που έπεσε στην αντίληψη τους. Μπορεί τότε να ξεφύγουν στις συμπεριφορές, αλλά δεν το μετανιώνουν διότι δεν ξέρουν πού να τραβήξουν μια γραμμή. Είναι γνωστό ότι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι εγωιστές, αυταρχικοί και πεισματάρηδες. Επίσης είναι γνωστό ότι θεωρούν ότι είναι το κέντρο τού κόσμου. Οπότε θα κάνουν ό,τι θέλουν, όποτε θέλουν, και αν δεν επιλέξουν να είναι προσεκτικοί ή διαλλακτικοί, τότε δεν θα είναι. Ξεπερνούν τα όρια για να πάρουν ή να κάνουν αυτό που επιθυμούν, ακόμα κι αν αυτό φέρει χάος. Προκαλούν προβλήματα, τρέφονται από την προσοχή, τους αρέσουν οι μπελάδες και δεν τους ενδιαφέρει ποιος θα πληρώσει τις ζημιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Απλώς αγαπούν τα προβλήματα περισσότερο από την ηρεμία. Οι μπελάδες τούς ακολουθούν, ή για την ακρίβεια εκείνοι τους δημιουργούν. Ό,τι είναι δικό τους είναι μόνο δικό τους και κανείς δεν πρέπει καν να απλώσει τα μάτια του σε αυτό. Εάν βγαίνετε με έναν Σκορπιό ή είστε καλοί φίλοι, δεν θα αφήσουν ποτέ κανέναν να σας πλησιάσει. Ακόμα κι αν κάποιος το τολμήσει, θα περιμένουν την τέλεια στιγμή που θα μπορέσουν να πράξουν αναλόγως! Ένας Σκορπιός είναι ο εγκέφαλος πίσω από κάθε μπελά. Οι πονηροί τρόποι τους είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν και αδύνατο να κατανοηθούν. Όσο αγαπητοί και πανέξυπνοι κι αν είναι, είναι επίσης γεννημένοι ταραχοποιοί. Προκαλούν προβλήματα στον έρωτα και στον πόλεμο, στο γήπεδο και στο μπαρ, και πιστεύουν ότι είναι φυσικό ή δίκαιο. Άλλες φορές μπορεί να χρησιμοποιούν τα προβλήματα για να χειραγωγούν και όλα αυτά μόνο και μόνο γιατί απλώς το λατρεύουν. Ένας Σκορπιός δεν θα συγχωρήσει ποτέ, μπορεί να γίνει ανελέητος και θα ξεπεράσει κάθε όριο για να εκδικηθεί. Μπορείτε να περιμένετε λοιπόν κάθε είδους μπελάδες από έναν Σκορπιό σε κάθε μέρος, κατάσταση, περίπτωση και συνθήκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Κάποιοι Υδροχόοι θέλουν ενδόμυχα να δικαιώσουν την αυτοεικόνα του κακού παιδιού που συχνά χτίζουν εσωτερικά για τον εαυτό τους. Θέλουν να πιστεύουν και να τους βλέπουν σαν άγριους, ατίθασους και τους πιο ψύχραιμους, κουλ τύπους που απαντώνται κυρίως στη μεγάλη οθόνη. Όμως λίγο πολύ, όλοι οι Υδροχόοι είναι αρκετά αντιδραστικοί ή επαναστατικοί για να αρέσκονται στο χάος και την αναρχία. Βαριούνται πολύ εύκολα και είναι το είδος ανθρώπων που είναι αρκετά τολμηρό για να προκαλέσει προβλήματα και έριδες, μόνο και μόνο για τη συγκίνηση. Απολαμβάνουν τη χαρά βλέποντας τα πράγματα να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, γιατί δεν τους κάνει αίσθηση, είναι γνωστό το ότι είναι κάπως αποστασιοποιημένοι από το συναίσθημα τους. Έχουν επίσης μια παθητική-επιθετική συμπεριφορά, που δεν τους βοηθάει να λύνουν εποικοδομητικά τις διενέξεις. Συχνά δεν λαμβάνουν υπόψη τους το τι θα αισθανθούν οι άλλοι για τις πράξεις τους και μπορούν να κάνουν οτιδήποτε σε μια στιγμή, χωρίς να δίνουν δεκάρα για τις καταστροφές που επακολουθούν. Απλώς παίρνουν μια σχεδόν σαδιστική ευχαρίστηση από το να προκαλούν προβλήματα και να βλέπουν τα πράγματα να παίρνουν αρνητική τροπή, χωρίς καν να μετανιώνουν ή να ντρέπονται γι’ αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ Οι Δίδυμοι προκαλούν προβλήματα μόνο και μόνο για να δουν μπροστά τους να ξεδιπλώνεται το χάος και η σύγχυση. Τους αρέσει να πειραματίζονται συχνά με τα όρια των άλλων και του χάους. Δεν τους απασχολεί το αποτέλεσμα, αλλά απλώς η πλάκα που έχει όλο αυτό. Είναι άλλωστε γνωστά πειραχτήρια. Οι ενέργειές τους συνήθως οδηγούν στη δημιουργία «διαφόρων εστιών», ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν το πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσουν. Τους αρέσει να ρισκάρουν και να ζουν τη στιγμή. Οι Δίδυμοι έχουν και το χάρισμα της χειραγώγησης. Με ψέματα, μισές αλήθειες και προκλήσεις θα ξεγελάσουν κάποιον για να τροφοδοτήσουν το μυαλό του με τις απόψεις τους και τον κάνουν να πιστέψει ότι είναι δικές του. Τους αρέσει κάποιες φορές να παίζουν τον διαβολάκο και να βάζουν την ουρά τους για να σπείρουν δαιμόνια. Μπορεί να μην παίξουν οι ίδιοι ξύλο σε ένα καβγά για παράδειγμα, αλλά να κουρδίσουν κατάλληλα τον νταή της παρέας. Ουσιαστικά μπορούν να μπλέξουν τον εαυτό τους και άλλους σε φασαρίες για να διασκεδάσουν και λόγω της απερίσκεπτης συμπεριφοράς τους. Το ζην επικινδύνως αυτού του ζωδίου μπορεί να φέρει πολλούς μπελάδες στην παρέα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments