Focus

Ο Τζόνι Ντεπ σκοπεύει να υπογράψει νέο επταψήφιο συμβόλαιο με τον οίκο Dior

Ο Τζόνι Ντεπ σκοπεύει να υπογράψει νέο επταψήφιο συμβόλαιο με τον οίκο Dior

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter-@JohnnyDeppLoveo

Τη Δευτέρα, ο επίσημος λογαριασμός του Dior Beauty στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο του Ντεπ στα παρασκήνια σε μια από τις ροκ συναυλίες του στο Παρίσι,

Ο Τζόνι Ντεπ ανανεώνει το συμβολαιό του με τον οίκο Dior. Ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» υπέγραψε ένα πολυετές, επταψήφιο συμβόλαιο για να συνεχίσει να είναι το κεντρικό πρόσωπο της μπεστ-σέλερ κολόνια Sauvage του οίκου μόδας, όπως αναφέρει το TMZ.

Τη Δευτέρα, ο επίσημος λογαριασμός του Dior Beauty στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο του Ντεπ στα παρασκήνια σε μια από τις ροκ συναυλίες του στο Παρίσι, με φωτογράφο Γκρεγκ Γουίλιαμς.

View this post on Instagram

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

«Ατρόμητος αλλά άνθρωπος, ακριβώς όπως ο Sauvage», γράφει η  λεζάντα.

Χιλιάδες  θαυμαστές πλημμύρισαν τα σχόλια δείχνοντας υποστήριξη στον Ντεπ και τον Ντιόρ.

Σύμφωνα με το TMZ, η Williams οργάνωσε μια φωτογράφιση πριν και μετά το σόου, η οποία θα χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικές διαφημίσεις Sauvage.

Οι εκπρόσωποι του Dior δεν απάντησαν στο αίτημα της Page Six Style για σχολιασμό.

Από τότε που ο Depp υπέγραψε για πρώτη φορά με τον Dior το 2017, το Sauvage έγινε το άρωμα με τις κορυφαίες πωλήσεις στον κόσμο, σύμφωνα με το Business of Fashion, ξεπερνώντας τα επιτυχημένα γυναικεία αρώματα από τη Chanel και άλλες κορυφαίες εταιρείες.

Αφού ο ηθοποιός του «Edward Scissorhands» κέρδισε την υπόθεση τον Ιούνιο, ο Dior πρόβαλε ακόμη και τη διαφήμιση Sauvage του Depp στο primetime στο Fox.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments