Lifestyle

Η Kylie Jenner μοιράζεται ένα σπάνιο βίντεο με τον έξι μηνών γιο της

Η Kylie Jenner μοιράζεται ένα σπάνιο βίντεο με τον έξι μηνών γιο της

Πηγή Φωτογραφίας: www.luerzersarchive.com

Η Kylie Jenner μοιράστηκε βίντεο της ίδιας και του μικρού γιου της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, με το οποίο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εν μέσω εικασιών για το όνομα του έξι μηνών, που αρχικά ήταν Wolf Webster.

Η Kylie Jenner μοιράστηκε σπάνια βίντεο του γιου της στα social media, εν μέσω συνεχιζόμενων εικασιών για το όνομα του μωρού.

Η 25χρονη μεγιστάνας του μακιγιάζ και ο σύντροφός της Τράβις Σκοτ, 31 ετών, καλωσόρισαν τον έξι μηνών πλέον γιο τους τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους – και είναι ήδη γονείς της Stormi Webster, τεσσάρων ετών.

Η σταρ των Kardashians έδωσε στους θαυμαστές μια νέα γεύση από το νεογέννητο – το οποίο ακόμα δεν έχει επίσημο όνομα.

Έγραψε δίπλα στα πλάνα: «Πρωινά».

Η Kylie μοιράστηκε το ασπρόμαυρο κλιπ με τους 366 εκατομμύρια followers της στην πλατφόρμα μέσω του Instagram Story χθες, μαζί με άλλες πρόσφατες ενημερώσεις από τη ζωή της.

Έρχεται εν μέσω θαυμαστών που κάνουν εικασίες για το όνομα του γιου της, ο οποίος αρχικά ήταν γνωστός ως Wolf Webster – προτού ανακοινωθεί ότι το όνομά του θα αλλάξει.

Η σταρ του ριάλιτι – που είναι το μικρότερο από τα παιδιά της Kris Jenner – αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι το μωρό της δεν ονομαζόταν πλέον Wolf, εξηγώντας ότι «δεν ένιωθε ότι ήταν για εκείνον».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments