Κόσμος

Ουκρανία: Ένας νεκρός και 18 τραυματίες από βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

Ουκρανία: Ένας νεκρός και 18 τραυματίες από βομβαρδισμό στο Χάρκοβο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ουκρανία: Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 18 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμό κατοικημένης περιοχής στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 18 τραυματίστηκαν από βομβαρδισμό κατοικημένης περιοχής στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Όλεχ Σινεχούμποφ.

“Προς το παρόν, υπάρχουν 18 τραυματίες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται 2 παιδιά, και ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του”, γράφει ο Σινεχούμποφ στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Χθες, Τετάρτη, 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 16 τραυματίστηκαν από ρωσική επίθεση με ρουκέτες στην πόλη.

Στο μεταξύ το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ακόμη ένα πλοίο που μεταφέρει σιτηρά αναχώρησε από το λιμάνι Τσορνομόρσκ της Ουκρανίας, ενώ με αυτό ανέρχονται συνολικά σε 25 τα πλοία με σιτηρά που έχουν αναχωρήσει από ουκρανικά λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα βάσει συμφωνίας που επετεύχθη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για τις εξαγωγές σιτηρών από τη χώρα.

Το πλοίο I Maria με σημαία Μπελίζ μεταφέρει αραβόσιτο, διευκρίνισε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, σημειώνοντας ότι άλλα τέσσερα πλοία θα φτάσουν σήμερα σε λιμάνια της Ουκρανίας για να φορτώσουν σιτηρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments