Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Συνεχίζεται ο διεθνής διασυρμός της χώρας

ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις: Συνεχίζεται ο διεθνής διασυρμός της χώρας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην γραπτή απάντηση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτας Μετσόλα στην επιστολή Παπαδημούλη αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην γραπτή απάντηση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτας Μετσόλα στην επιστολή Παπαδημούλη αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για συνέχιση του διεθνή διασυρμού της χώρας εξαιτίας των υποκλοπών.

«Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ρομπέρτα Μετσόλα, αναφέρει ότι παραβιάσεις των αρχών και αξιών που αποτελούν τη βάση του δημοκρατικού μας συστήματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές και εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία της για την παράνομη παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών και άλλων πολιτών» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Παράλληλα, προανήγγειλε πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της δράσης του παράνομου λογισμικού Predator, το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά καν να προφέρει. Η παρέμβαση Μετσόλα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες δημοσιεύματα των κορυφαίων μέσων ενημέρωσης του πλανήτη που μιλούν ανοιχτά για «Ελληνικό Watergate».

Αναλυτικά η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

«Τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί απεγνωσμένα να υποβαθμίσει το τεράστιο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και να θολώσει τα νερά είτε επιχειρώντας να αλλάξει την ατζέντα είτε με ακροδεξιάς κοπής θεωρίες συνωμοσίας για «εσωτερικούς εχθρούς», ο διεθνής διασυρμός του συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα.

»Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ρομπέρτα Μετσόλα, αναφέρει ότι παραβιάσεις των αρχών και αξιών που αποτελούν τη βάση του δημοκρατικού μας συστήματος δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές και εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία της για την παράνομη παρακολούθηση δημοσιογράφων, πολιτικών και άλλων πολιτών. Παράλληλα, προανήγγειλε πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τη διερεύνηση της δράσης του παράνομου λογισμικού Predator, το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δεν τολμά καν να προφέρει. Η παρέμβαση Μετσόλα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες δημοσιεύματα των κορυφαίων μέσων ενημέρωσης του πλανήτη που μιλούν ανοιχτά για «Ελληνικό Watergate».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments