Ελλάδα

Κρήτη: Στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες του ξυλοδαρμού των Γερμανών τουριστών

Κρήτη: Στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες του ξυλοδαρμού των Γερμανών τουριστών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κρήτη: Στη σύλληψη των δύο ατόμων που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο Κρήτης, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του του νησιού

Στη σύλληψη των δύο ατόμων που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο Κρήτης, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές του του νησιού. Οι δύο δράστες 38 και 36 ετών κατηγορούνται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, που αποτελεί κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη όταν οι τουρίστες προσπέρασαν με το αυτοκίνητό τους το αγροτικό όχημα και οι δράστες, θεώρησαν ότι τους υποτίμησαν και τους πρόσβαλαν. Ξεκίνησαν να κυνηγούν το αυτοκίνητο των τουριστών, το εμβόλισαν και πληροφορίες αναφέρουν ότι έβγαλαν ακόμη και μαχαίρι. Ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και εκδόθηκε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments