Ελλάδα

Κακοκαιρία: Δίχως τέλος τα προβλήματα στην Αθήνα – Κλειστή η Πειραιώς και στα δύο ρεύματα

Κακοκαιρία: Δίχως τέλος τα προβλήματα στην Αθήνα – Κλειστή η Πειραιώς και στα δύο ρεύματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κακοκαιρία: Ισχυρή καταιγίδα με μεγάλο όγκο νερού σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας και έτσι έχουν συσσωρευτεί νερά σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας

Ισχυρή καταιγίδα με μεγάλο όγκο νερού σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Αθήνας και έτσι έχουν συσσωρευτεί νερά σε κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, όπως στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα να κλείσει και στα δυο ρεύματα από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της Χαμοστέρνας.

Σύμφωνα με την Τροχαία υπάρχει καθίζηση οδοστρώματος στην Πειραιώς, στο ύψος της οδού Μυλλέρου, και έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα στις δεξιές λωρίδες. Τα έντονα φαινόμενα εντοπίζονται αυτή την ώρα στο Κέντρο και στα νότια προάστια. Σύμφωνα με το meteo, ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται σε Νίκαια, Πειραιά, Καλλιθέα, Χαϊδάρι, Κέντρο – Γκάζι, Νέο Κόσμο, Νέα Σμύρνη, Φάληρο, Πέραμα.

Μάλιστα έχουν σχηματιστεί ποτάμια νερού στο Κερατσίνι. Τα ορμητικά νερά παρασέρνουν ό,τι βρίσκουν στο πέρασμα τους και η εικόνα στην περιοχή είναι χειρότερη από χθες. Παράλληλα στο Κερατσίνι, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη έως την ακτή Ιωνίας και στα δύο ρεύματα.

vroxi-mixanaki/eurokinissi

Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ζητά από τους πολίτες εγρήγορση και προσοχή για τις επόμενες ώρες. Οι πολίτες καλούνται να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες των καταιγίδων.

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται σήμερα σε μεγάλο μέρος της χώρας, καθώς συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας που ήδη έχει προκαλέσει προβλήματα σε διάφορα σημεία της χώρας.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ριπαίους ανέμους προβλέπονται στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα εκτός από τα Δωδεκάνησα. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα. Έως 28 βαθμούς ο υδράργυρος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments