Ελλάδα

Κακοκαιρία στην Αττική: Προβλήματα στο λεκανοπέδιο λόγω της ισχυρής καταιγίδας – Ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα

Κακοκαιρία στην Αττική: Προβλήματα στο λεκανοπέδιο λόγω της ισχυρής καταιγίδας – Ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κακοκαιρία στην Αττική: Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Αττική πλήττεται από σφοδρή κακοκαιρία και προκάλεσε πολλά προβλήματα σε διάφορες περιοχές

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα η Αττική πλήττεται από σφοδρή κακοκαιρία και προκάλεσε πολλά προβλήματα σε διάφορες περιοχές. Πρόβλημα και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία λόγω συσσώρευσης υδάτων παρατηρούνται στη Λεωφόρο Αθηνών ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος των Κύπριων αγωνιστών.

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και σε περιοχές στα βόρεια και στα ανατολικά.

Σύμφωνα με το meteo, αυτή τη στιγμή βρέχει σε Παλλήνη, Σπάτα, Κάντζα, Ραφήνα, Ελευσίνα, Παπάγου, Χαϊδάρι, Σούνιο, Δάφνη – Υμηττό, Αμπελόκηπους.

Σφοδρή καταιγίδα ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι και στο κέντρο της Αθήνας με την κακοκαιρία να δείχνει για ακόμα μια μέρα τα δόντια της και να ταλαιπωρεί χιλιάδες πολίτες. Έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Πετρούπολη με δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και τα προβλήματα να έχουν ήδη ξεκινήσει λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Στο Χαϊδάρι τα νερά σχεδόν σκέπασαν αυτοκίνητα στην οδό Στρατηγού Καραϊσκάκη.

Στην Αττική από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν οι πρώτες νεφώσεις, οι οποίες ώρα με την ώρα εξελίσσονται σε έντονες βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πολύ ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως και 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments