Lifestyle

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με ασημένιο μαγιό και γυαλιά εξωγήινων

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με ασημένιο μαγιό και γυαλιά εξωγήινων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κιμ Καρντάσιαν: Με γυναίκα που άφησαν οι εξωγήινοι μοιάζει η τελεπερσόνα

Άκρως σεξουαλική και εντυπωσιακή, και έτοιμη να κάνει μόδα οτιδήποτε αποφασίσει να φορέσει, εμφανίστηκε για άλλη μια φορά η διάσημη εκατομμυριούχος Κιμ Καρντάσιαν στον λογαριασμό της.

Η Κιμ Καρντάσιαν άναψε την θερμοκρασία στα ύψη στο Instagram, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες φοράει ένα ασημί, ολόσωμο και σχεδόν διαστημικό μαγιό, το οποίο έχει διάφορα κοψίματα στη μέση, αφήνοντας έτσι ακάλυπτο το κάτω μέρος του στήθους της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Παράλληλα, φοράει ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά “μάσκα”, τα οποία σε συνδυασμό με το ιδιαίτερο μαγιό της, την κάνουν να μοιάζει σαν να την άφησαν οι εξωγήινοι.

Η πιο πολυσυζητημένη περσόνα των τελευταίων ετών, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες influencers παγκοσμίως και ό,τι επιλέξει να κάνει, αντιγράφεται από όλο τον πλανήτη, μας έχει συνηθίσει σε αισθησιακές πόζες και αυτή τη φορά δεν μας άφησε αδιάφορους.

Αυτή τη φορά ποζάρει με το σέξι μαγιό της και με επιβλητική στάση μπροστά από ένα αυτοκίνητο και, όπως ήταν λογικό, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments