Πολιτική

Γεωργιάδης νέα μέτρα: Προτεραιότητα της κυβέρνησης τα ευάλωτα νοικοκυριά

Γεωργιάδης νέα μέτρα: Προτεραιότητα της κυβέρνησης τα ευάλωτα νοικοκυριά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/ Pixabay

Σκοπός της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και των αρμόδιων υπουργών είναι να βοηθηθούν κατά προτεραιότητα

Σκοπός της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και των αρμόδιων υπουργών είναι να βοηθηθούν κατά προτεραιότητα τα ευάλωτα νοικοκυριά και όσοι δεν βγάζουν τον μήνα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο υπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας σημειώνοντας ότι αναπτύσσεται με πρωτοφανώς υψηλούς ρυθμούς και πάει καλύτερα από τις προβλέψεις του προϋπολογισμού. Συμπλήρωσε ότι φέτος καταγράφεται τριπλό ρεκόρ, στις επενδύσεις, στις εισπράξεις από τον τουρισμό και στις εξαγωγές. «Αυτό το τριπλό ρεκόρ δημιουργεί δημοσιονομικό χώρο για να μπορέσει η κυβέρνηση να μην αφήσει κανέναν μόνο του» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η επιδότηση στο ρεύμα είναι η μεγαλύτερη στον πλανήτη, όχι μόνο στην Ευρώπη. Η τόσο μεγάλη επιδότηση στο ρεύμα, ανέφερε, δεν σημαίνει ότι οι πολίτες δεν πρέπει να μπουν σε εξοικονόμηση ενέργειας, γιατί «το ρεύμα είναι πια ακριβό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments