Ελλάδα

«Καιρός να πέσει ένα χαστούκι στην Ελλάδα»

«Καιρός να πέσει ένα χαστούκι στην Ελλάδα»

Πηγή Φωτογραφίας: forbes/Αρχείου

Αφορμή είναι το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας κατάφεραν να «λοκάρουν» τα τουρκικά αεροσκάφη F – 16, τα οποία παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο μας.

Κλιμακώνονται οι προκλήσεις εκ μέρους των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων, με διακεκριμένους αναλυτές, στρατιωτικούς και δημοσιογράφους να κάνουν ανοιχτά λόγο πλέον για την λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων κατά της πατρίδας μας.

Αφορμή είναι το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας κατάφεραν να «λοκάρουν» τα τουρκικά αεροσκάφη F – 16, τα οποία παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο μας. Η Ελλάδα απάντησε μέσα από τη χρήση των πυραυλικών συστημάτων S – 300 που διαθέτει.

Με αυτόν τον τρόπο, τα τουρκικά αεροσκάφη εντοπίστηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις και αναχαιτίσθηκαν.

Τη σκυτάλη των προκλήσεων έλαβε ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της Τουρκίας Ιχσάν Σεφά, ο οποίος εργάζεται ως στρατιωτικός αναλυτής και ο οποίος παρότρυνε, σε συνέντευξή του, την τουρκική Κυβέρνηση να προβεί σε αποφασιστικά μέτρα, «να πέσει μια σφαλιάρα στην Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναλυτικότερα, ο Τούρκος στρατιωτικός αναλυτής υποστήριξε: «Οπωσδήποτε μα οπωσδήποτε, έφτασε ο καιρός  να πέσει μία σφαλιάρα στην Ελλάδα. Αν δεν προβούμε σε αντίποινα για αυτά τα καπρίτσια, βλέπετε πως το κλιμακώνουν σιγά-σιγά. Αύριο-μεθαύριο, μπορεί να χτυπήσουν και με ένα πύραυλο το αεροσκάφος μας. Έφτασε η ώρα πριν να μας χτυπήσουν εκείνοι, να τους ρίξουμε εμείς μία σφαλιάρα. Αυτά, αυτά πρέπει με θάρρος να τα πράξουμε. Η Κυβέρνηση δεν πρέπει να διστάσει σε αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments