Κόσμος

«Καλή 30η Αυγούστου Ημέρα Νίκης της Πατρίδας μας!»

«Καλή 30η Αυγούστου Ημέρα Νίκης της Πατρίδας μας!»

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Τουρκική Ομοσπονδία Δυτικής Θράκης (ABTTF) δημοσίευσε γραπτό μήνυμα με αφορμή τα 100 χρόνια από την «Ημέρα της Νίκης της 30ης Αυγούστου», όπως αναφέρεται.

Στη Δυτική Θράκη εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά, η τουρκική προκλητικότητα έναντι της πατρίδας μας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Τουρκική Ομοσπονδία Δυτικής Θράκης (ABTTF) δημοσίευσε γραπτό μήνυμα με αφορμή τα 100 χρόνια από την «Ημέρα της Νίκης της 30ης Αυγούστου», όπως αναφέρεται.

Το συγχαρητήριο μήνυμα έχει αναλυτικά ως εξής:

«Καλή 30η Αυγούστου Ημέρα μας Νίκης μας Πατρίδας μας!»

«Η μεγάλη νίκη που κατακτήθηκε στις 30 Αυγούστου 1922, υπό τις διαταγές του Μεγάλου Ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, του ιδρυτή της πατρίδας μας, της Δημοκρατίας της Τουρκίας, ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα στον δρόμο προς την ανακήρυξη της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Ως ευρωπαϊκός και διεθνής εκπρόσωπος της τουρκικής κοινότητας της Δυτικής Θράκης, το Προεδρικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Δυτικής Τουρκικής Ομοσπονδίας (ABTTF) και η οικογένειά του γιορτάζουν την Ημέρα της Νίκης της πατρίδας μας στις 30 Αυγούστου και τιμούμε τη μνήμη του Μεγάλου Ηγέτη Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και των ηρωικών συντρόφων του με έλεος, σεβασμό και ευγνωμοσύνη».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.