Focus

Η Meghan, η Δούκισσα του Sussex και η Mariah Carey μιλούν για το χρώμα του δερματός τους

Η Meghan, η Δούκισσα του Sussex και η Mariah Carey μιλούν για το χρώμα του δερματός τους

Πηγή Φωτογραφίας: Tatler

Η συνομιλία της Meghan με την Carey είναι το δεύτερο επεισόδιο του podcast της στο Spotify, το οποίο έκανε το ντεμπούτο της την περασμένη εβδομάδα με μια συνέντευξη με τη Serena Williams

Αφού οι κριτικοί κατακεραύνωσαν τη Meghan Markle για το πρώτο επεισόδιο του podcast “Archetypes” με καλεσμένη τη Serena Williams, η δούκισσα του Sussex σκέφτηκε πως η “εξιλέωση” θα ερχόταν με τη Mariah Carey που ήταν το επόμενο πρόσωπο στο δεύτερο επεισόδιο που κυκλοφόρησε με τίτλο “The Duality of Diva”.

Οι σταρ θα μιλούσαν για το γεγονός πως και οι δύο αποτελούν μιγάδες – πράγμα που έκαναν- κάτι που δεν τις βοήθησε να ταιριάξουν στα πλαίσια του λευκός/μαύρος. Ωστόσο, ένα περιστατικό τις έφερε σε αμηχανία, όταν η Mariah Carey αποκάλεσε τη δούκισσα του Sussex, ντίβα.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν η Markle δήλωσε πως προσωπικά δεν μπορεί να συνδεθεί με την περσόνα της ντίβας, κάτι στο οποίο η Carey δεν συμφώνησε.

View this post on Instagram

A post shared by Spotify Podcasts (@spotifypodcasts)

“Μας δίνεις στιγμές ντίβας, κάποιες φορές. Μην φέρεσαι λες και δεν συμβαίνει”, αποκρίθηκε η διάσημη τραγουδίστρια, με τη δούκισσα του Sussex να θέλει να μάθει τι ακριβώς εννοεί η καλεσμένη της.

Τότε, η Carey θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι εννοούσε, αναφέροντας πως η Markle είναι ντίβα σαν εικόνα και όχι σαν προσωπικότητα και ότι δεν υπονόησε κάτι άλλο, πέρα από το ότι αστειεύτηκε με την πρώην ηθοποιό.

Μετά τη συνέντευξη, η δούκισσα του Sussex δήλωσε πως ανακουφίστηκε όταν η Carey εξήγησε τι εννοούσε. “Πρέπει να ένιωσε το νευρικό μου γέλιο και έσπευσε να σιγουρευτεί πως είχα καταλάβει πως όταν είπε ντίβα, εννοούσε τον τρόπο που ντύνομαι, τη στάση μου, τα ρούχα. Εννοούσε το ντίβα ως κομπλιμέντο, αλλά εγώ το άκουσα ως καρφί. Εκείνη τη στιγμή, όπως μου το εξήγησε, εννοούσε ως σικ, ως πηγή έμπνευσης”, δήλωσε η Markle.

Παράλληλα, η Markle εξήγησε πως είχε ιδρώσει στην καρέκλα της όταν η Carey την “κατηγόρησε”, αποκαλύπτοντας πως όλα πήγαιναν καλά μέχρι την ατάκα. “Με σταμάτησε. … Το μυαλό μου απλά στριφογύριζε πραγματικά για το τι ανοησίες μπορεί να διάβασε ή να έκανε κλικ για να την κάνει να πει κάτι τέτοιο. Σκεφτόμουν συνέχεια εκείνη τη στιγμή: η αγάπη μου για αυτή τη γυναίκα φτάνει στο τέλος; Πραγματικά δεν με βλεπει;”.

Εν τέλει, η Carey αφού ξεκαθάρισε τη θέση της, παρέμεινε το πρότυπο της Markle, η οποία εξομολογήθηκε πως είναι μεγάλη θαυμάστριά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments