Διεθνή

Ερντογάν: Είμαστε το τρομακτικό μαστίγιο των εχθρών μας

Ερντογάν: Είμαστε το τρομακτικό μαστίγιο των εχθρών μας

Πηγή Φωτογραφίας: Bloomberg

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τούρκος Πρόεδρος, Ερντογάν, στρεφόμενος και εναντίον της Χώρας μας.

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προέβη ο Τούρκος Πρόεδρος, Ερντογάν, στρεφόμενος και εναντίον της Χώρας μας.

Σε τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Άμυνας της Τουρκίας, ο Ερντογάν τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι αυτοί που κάνουν προβλήματα με την παρενόχληση και την αγένεια στο Αιγαίο με κάθε ευκαιρία είναι μόνο πιόνια και αυτοί που βρίσκονται πίσω τους δίνουν τον πραγματικό αγώνα. Είμαστε το τρομακτικό μαστίγιο όσων κινούνται εχθρικά σε εμάς στον κόσμο».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του προς τους νέους αποφοίτους αυτού του στρατιωτικού Πανεπιστημίου, ο Τούρκος Πρόεδρος υποστήριξε: «Οι αξιωματικοί μας στο Πολεμικό Ναυτικό προστατεύουν τα συμφέροντα της χώρας μας στη Μεσόγειο, το Αιγαίο, τη Μαύρη Θάλασσα και όπου τους ανατεθεί και διατηρούν την εμπιστοσύνη του έθνους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο».

Ακόμη, υπενθυμίζοντας ότι γιόρτασαν την εθνική εορτή στην Άγκυρα, μαζί με τα μέλη της οικογένειας των ηρώων του εθνικού αγώνα, χθες το βράδυ, ο Ερντογάν είπε: «Με την ευκαιρία, τιμώ όλους τους βετεράνους και μάρτυρες του Εθνικού Αγώνα, ιδιαίτερα τον Γκαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον Ανώτατο Διοικητή του Πολέμου της Ανεξαρτησίας μας και τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας. Η επιβίωση του έθνους μας από τον Σουλτάνο Αλπαρσλάν, ο οποίος μας άνοιξε τις πόρτες της Ανατολίας ως αιώνια πατρίδα πριν από 1000 χρόνια στο Μαντζικέρτ μέχρι σήμερα. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους ήρωές μας που ίδρωσαν στο δρόμο τους και θυσίασαν τη ζωή τους. Και χθες υπήρξαν αυτοί που έδειξαν εχθρότητα προς τη χώρα και το έθνος μας μέσα από τις μαριονέτες τους, το σχοινί των οποίων κρατούν στα χέρια τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments