Ελλάδα

Ασβεστοχώρι: Ελεύθεροι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου όπου είχαν πεθάνει 26 ηλικιωμένοι

Ασβεστοχώρι: Ελεύθεροι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου όπου είχαν πεθάνει 26 ηλικιωμένοι
Ασβεστοχώρι: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο ιδιοκτήτες γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι οι οποίοι κατηγορούνταν για παραβίαση μέτρων αποτροπής μολυσματικών ασθενειών που είχαν συνέπεια τον θάνατο

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι δύο ιδιοκτήτες γηροκομείου στο Ασβεστοχώρι οι οποίοι κατηγορούνταν για παραβίαση μέτρων αποτροπής μολυσματικών ασθενειών που είχαν συνέπεια τον θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο γηροκομείο, από τον Αύγουστο του 2020, 26 ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό, σύμφωνα με το πόρισμα της εθνικής αρχής διαφάνειας που έκανε την σχετική έρευνα.

Μετά τις απολογίες τους, οι ιδιοκτήτες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Πλατεία Βάθης: Δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 και 27 ετών οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς

Αλλοδαποί, ηλικίας 22 και 27 ετών, είναι οι δύο τραυματίες από τους πυροβολισμούς που έπεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής [2/9] στην Πλατεία Βάθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, λίγο πριν από τις 15:00, στη συμβολή της οδού Μάρνης με την Αχαρνών, άγνωστο άτομο πυροβόλησε ξαφνικά τους δύο αλλοδαπούς, με πυροβόλο όπλο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

GreecePoliceCar

Ο ένας από τους δύο τραυματίες έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα λιπόθυμος στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments