Διεθνή

Ακάρ: Η Ελλάδα να πάρει τα μαθήματά της από την Ιστορία

Ακάρ: Η Ελλάδα να πάρει τα μαθήματά της από την Ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Sabah/Pixabay

Προκλητικός ξανά ο Ακάρ

Μετά την ολοκλήρωση της πτήσης του στο Αιγαίο Πέλαγος με στρατιωτικό αεροσκάφος, ο Τούρκος Υπουργός Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσε νέα, απρόκλητη επίθεση εναντίον της Ελλάδας, η οποία, κατά τον Χουλουσί Ακάρ, οφείλει να αντλήσει τα μαθήματά της από την Ιστορία και η οποία πρέπει να αντιληφθεί ότι οι Τούρκοι δεν συνιστούν απειλή για τη Χώρα μας.

Πιο αναλυτικά, ο Τούρκος Υπουργός τόνισε ότι «η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να βλέπει την Τουρκία ως απειλή. Η Τουρκία δεν είναι μία απειλή. Η Τουρκία είναι ένα άκρως ισχυρός, αποτελεσματικός και έμπιστος σύμμαχος για τους φίλους και το ΝΑΤΟ».

Συμπλήρωσε τις σχετικές δηλώσεις του, λέγοντας: «Η Ελλάδα στο διάστημα 1919 – 1922 έκανε μία απόπειρα εισβολής. Με την παρότρυνση και στήριξη κάποιων χωρών. Και όταν αυτό κατέληξε σε απογοήτευση η Ελλάδα κρέμασε τον πρωθυπουργό, υπουργούς και μάλιστα και τον αρχηγό του Γενικού επιτελείου. Υπενθυμίσαμε και συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε στους ομολόγους μας πως  η Ελλάδα δεν θα πρέπει να εισέλθει σε μία παρόμοια περιπέτεια δεν πρέπει να βάλει το κεφάλι της σε μπελάδες, δεν θα πρέπει να δεχθεί ένα μεγάλο χτύπημα, Θα πρέπει να σταματήσει να κάνει κινήσεις που θα καταλήξουν σε απογοήτευση και θα πρέπει να πάρει μαθήματά της από την ιστορία. Τερματίστε αυτή την επιμονή σας, με αυτές τις εργασίες δήθεν εξοπλισμών και διεθνών συμμαχιών δεν θα φτάσετε πουθενά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments