Διεθνή

Μπαχτσελί: Η απρέπεια της Ελλάδας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη

Μπαχτσελί: Η απρέπεια της Ελλάδας δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Sabah, IPA NEWS

Μπαχτσελί: Ο πρόεδρος του Εθνικιστικού Κόμματος (ΜΗΡ) και συγκυβερνήτης του Προέδρου Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί έκανε δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του, προβαίνοντας σε μία κατά μέτωπο επίθεση κατά της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του Εθνικιστικού Κόμματος (ΜΗΡ) και συγκυβερνήτης του Προέδρου Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί έκανε δηλώσεις στα κεντρικά γραφεία του κόμματός του, προβαίνοντας σε μία κατά μέτωπο επίθεση κατά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το κλείδωμα ραντάρ του ελληνικού συστήματος αεράμυνας S-300 στα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη F-16, ο Μπαχτσελί τόνισε: «Είναι παράδειγμα ληστείας και απρέπειας που δεν πρέπει να μείνει απλήρωτο και να επιβληθεί κυρώσεις».

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί έκανε αυτήν την δήλωση στη συνεδρίαση του Κεντρικού Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κόμματός του, το οποίο συνεργάζεται με το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), που έχει ως Πρόεδρο τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αναφερόμενος σε σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης, ο Μπαχτσελί αναφέρθηκε και στο περιστατικό των S – 300, αντιστρέφοντας τους όρους της πραγματικότητας: «Το κλείδωμα ραντάρ του συστήματος αεράμυνας S-300 στα πολεμικά μας αεροσκάφη F-16 είναι ένα παράδειγμα ληστείας και απρέπειας που δεν πρέπει να αφεθεί χωρίς ανταπόδοση και χωρίς έγκριση».

Daily Sabah

Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης άσκησε δριμεία κριτική στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα (CHP), το οποίο προπορεύεται, σε όλες τις δημοσκοπήσεις, του ΑΚΡ σε πολιτική δημοφιλία.

Πιο αναλυτικά, ο άτυπος Πρόεδρος των Γκρίζων Λύκων ανέφερε: «Τι τρομερή αντίφαση οι προκλήσεις της Ελλάδας να μην είναι στην ατζέντα του CHP. Ο αγώνας επιβίωσης στη γαλάζια πατρίδα δεν απασχολεί το CHP.

Μάλιστα, είναι λυπηρό το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρός του είναι αλλεργικός σε αυτό και υποφέρει από πεπτικές δυσκολίες».

Ακόμη, ο Μ. Μπαχτσελί αναφέρθηκε και στο ΝΑΤΟ, το οποίο κατέκρινε για τη στάση που τηρεί έναντι της πατρίδας μας: «Μια άλλη πτυχή του θέματος που προκαλεί σκέψη είναι ότι το εν λόγω κλείδωμα ραντάρ τοποθετήθηκε στα πολεμικά μας αεροσκάφη που λειτουργούσαν στο πλαίσιο της αποστολής του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ πρέπει να δράσει γρήγορα σε αυτήν την εχθρότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments