Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πάει… αεράτος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Πάει… αεράτος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" επικράτησαν με 1-0 του Λεβαδειακού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και πάει για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία

Ένα και να… καίει. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έθελξε με την εμφάνιση του, αλλά πήρε την ουσία. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 1-0 του Λεβαδειακού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και πάει για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Σκόρερ για το Τριφύλλι ο Βέρμπιτς.

Το ματς

Με το… καλησπέρα ο Βέρμπιτς το 1-0

Με το… μαχαίρι στα δόντια μπήκε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και μάλιστα στο 4’ έκανε το 1-0 με τον Βέρμπιτς. Στο ντεμπούτο του ο Σλοβένος έπιασε την κεφαλιά μετά το φάουλ του Αϊτόρ και την άστοχη έξοδο του Μάρκοβιτς στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Από κει και μετά οι “πράσινοι” πίεζαν συνεχώς κοντά στην περιοχή των φιλοξενούμενων, καθώς έψαχναν και δεύτερο τέρμα, μιας και ήθελαν από νωρίς να έχουν ένα προβάδισμα ασφαλείας. Παρόλα αυτά στο 26’ ο Λεβαδειακός λίγο έλειψε α φέρει το ματς στα ίσα με τον Βινίσιους, αλλά ο Μπριλιόλι έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 33’ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 για το Τριφύλλι. Ο Αϊτόρ, στην προσπάθεια να πλασάρει στην κίνηση, έπεσε και δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το γύρισμα του Παλάσιος κι αυτή να κατέληξε πάνω από το οριζόντιο του Μάρκοβιτς.

Από κει και μετά δεν έγινε κάτι το αξιόλογο και έτσι το ημίχρονο έληξε με τον Παναθηναϊκό να έχει το γκολ με τον Βέρμπιτς και συνολικά τον έλεγχο του αγώνα.

Με την έναρξη του 2ου μέρους οι παίκτες των “πρασίνων” προσπάθησαν να κρατήσουν τη μπάλα, αλλά ο Λεβαδειακός είχε κλείσει τους χώρους και μάλιστα έψαχνε τον τρόπο να φέρει το ματς στα ίσα με τον Σκβάρκα στο 56’, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε το 2-0 και στο 71’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σπόραρ, αλλά η καρφωτή κεφαλιά του πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μάρκοβιτς. Μάλιστα στο 88′ σπατάλησε μία ακόμα καλή φάση, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων του είπε “όχι”.

Στα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων δεν έγινε κάτι το αξιόλογο και έτσι το Τριφύλλι πήρε τη νίκη με 1-0 και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Πούγγουρας, Σάρλια, Κώτσιρας, Γκάνεα (82′ Σάντσες), Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς (61’ Πέρεθ), Σπόραρ (89′ Ιωαννίδης)

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Βινίσιους, Μεχία, Βράκας (65’ Νίκας), Λούα Λούα (46’ Μουτίνιο), Δούμτσιος, Μπάχανακ, Κωνσταντινίδης, Μπελμόντ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments