Lifestyle

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει με σέξι κόκκινο μπικίνι σε παραλία του Positano

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ποζάρει με σέξι κόκκινο μπικίνι σε παραλία του Positano

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η ίδια έδειχνε απίθανη, ενώ όπως είδαμε το μαγιό που είχε επιλέξει ταίριαζε υπέροχα στο καλλίγραμμο σώμα της!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι… στην καλύτερή της φάση, μιας και τους τελευταίους μήνες είναι πολύ ευτυχισμένη και ζει τον έρωτά της μαζί με τον φετινό Survivor. τον Στάθη Σχίζα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Οι δυο τους ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους και η αλήθεια είναι ότι φαίνονται να το απολαμβάνουν, μιας και μετά από το τέλος του Survivor, οι δυο τους δεν μπορούν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας, μετά από τον τελικό του Survivor, έχουν πραγματοποιήσει μαζί πολλές εξορμήσεις, τόσο στην Ελλάδα, σε μερικά από τα αγαπημένα τους νησιά, όσο και στο εξωτερικό. Πριν από λίγες ημέρες, οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία και μάλιστα πέρασαν φανταστικά, αφού αυτό που ήθελαν ήταν μερικές ρομαντικές στιγμές μαζί. Τόσο η Αλεξάνδρα, όσο και ο σύντροφός της, Στάθης Σχίζας, πόσταραν συνεχώς στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram stories, αλλά και δημοσιεύσεις, με τους δυο τους να είναι μονίμως αγκαλιασμένοι και να αποδεικνύουν τον έρωτά τους.

Το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει με σέξι κόκκινο μπικίνι σε παραλία του Positano. Η ίδια έδειχνε απίθανη, ενώ όπως είδαμε το μαγιό που είχε επιλέξει ταίριαζε υπέροχα στο καλλίγραμμο σώμα της!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments