Διεθνή

Μόσχα: Με τη Λιζ Τρας δεν περιμένει αλλαγές προς το καλύτερο

Μόσχα: Με τη Λιζ Τρας δεν περιμένει αλλαγές προς το καλύτερο

Πηγή Φωτογραφίας: CNN, Daily Sabah

Μόσχα: "Η Ρωσία «δεν αναμένει αλλαγές» προς το καλύτερο στις σχέσεις της με το Λονδίνο μετά την εκλογή της Λιζ Τρας στη βρετανική πρωθυπουργία", διαβεβαίωσε σήμερα Τρίτη [6/9] ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ

“Η Ρωσία «δεν αναμένει αλλαγές» προς το καλύτερο στις σχέσεις της με το Λονδίνο μετά την εκλογή της Λιζ Τρας στη βρετανική πρωθυπουργία”, διαβεβαίωσε σήμερα Τρίτη [6/9] ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της κ. Τρας, που έγιναν όταν ήταν ακόμη υπουργός Εξωτερικών, μπορούμε να πούμε με πολλή βεβαιότητα πως δεν πρέπει να περιμένουμε αλλαγές προς το καλύτερο», δήλωσε ο Πεσκόφ, τον οποίο επικαλείται το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Η Λιζ Τρας είναι γνωστή για τη σκληρή γραμμή της έναντι της Ρωσίας, την οποία χαρακτηρίζει «επιθετική» χώρα, ιδιαίτερα λόγω της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία που διεξάγεται από τις 24 Φεβρουαρίου.

Η Ουκρανία ήταν ήδη προτεραιότητα για τον προκάτοχό της, τον Μπόρις Τζόνσον, όμως η Λιζ Τρας προειδοποίησε πως θα διπλασιάσει τις προσπάθειες για να την υποστηρίξει.

«Θα συνεχίσουμε να προχωρούμε πιο μακριά και πιο γρήγορα για να διώξουμε τη Ρωσία απ’ όλη την Ουκρανία», είχε δηλώσει τον Απρίλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments