Focus

Timothée Chalamet: “Το να είσαι νέος σήμερα σημαίνει να σε κριτικάρουν έντονα”

Timothée Chalamet: “Το να είσαι νέος σήμερα σημαίνει να σε κριτικάρουν έντονα”

Πηγή Φωτογραφίας: POPSUGAR

Timothée Chalamet: «Νομίζω ότι είναι δύσκολο να είσαι ζωντανός σήμερα. Νομίζω ότι η κοινωνική κατάρρευση είναι στον αέρα. Γι αυτό ελπίζουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει σημασία»

Ύστερα από την αποθεωτική εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας, όπου τα φωτογραφικά κλικ ακολουθούσαν μία εμμονική μελωδία, ο Timothée Chalamet παραδέχθηκε πως ζούμε σε μία πολύ δύσκολη εποχή, η οποία διέπεται από τα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

“Το να είσαι νέος σήμερα, και το να είσαι γενικά νέος – μπορώ μόνο να μιλήσω για τη δική μου γενιά – είναι να σε κριτικάρουν έντονα”, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Ο ίδιος πρωταγωνίστησε στη νέα ταινία του Luca Guadagnino, “Bones and All” στην οποία υποδύεται έναν κανίβαλο, οποίος μαζί με τη φίλη του, Maren, ψάχνουν τον εξαφανισμένο πατέρα της.

Ο ηθοποιός υποστήριξε πως ένιωσε μία ανακούφιση να παίξει έναν χαρακτήρα που ανήκει σε μία άλλη εποχή, αφού η ιστορία εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1980, πολύ πριν τους λογαριασμούς τωνTwitter, Instagram και TikTok. “Χωρίς να κάνω κριτική σε αυτό, μπορείς να βρεις τη φυλή σου εκεί, όμως πιστεύω πως είναι σκληρό να είσαι ζωντανός σήμερα. Νομίζω πως υπάρχει μία κοινωνική κατάρρευση στον αέρα ή έτσι μοιάζει, και χωρίς να είμαι δήθεν, γι’αυτό ευτυχώς έχουν σημασία οι ταινίες, γιατί αυτός είναι ο ρόλος του καλλιτέχνη, να ρίχνει φως στο τι συμβαίνει”, είπε χαρακτηριστικά.

Η ταινία Bones and All, βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα της Camille DeAngelis, ήδη χαιρετίζεται ως μια σημαντική queer παραβολή στα χρόνια της διαφορετικότητας. Η ιστορία δύο «χαμένων» εφήβων που προσπαθούν στα χρόνια της Αμερικής του Ρόλαντ Ρίγκαν να αποδεχτούν τον κανιβαλικό εαυτό τους, δεν είναι ακριβώς αυτό το πρώτο υλικό για δημιουργήσεις ένα ρομάντζο που ραγίζει καρδιές. Οι πρώτες εντυπώσεις που ξεχειλίζουν τα timeline λένε πως καταφέρνει αυτό ακριβώς, και πολλά περισσότερα.

Μάλιστα, ύστερα από την πρεμιέρα της ταινίας του, ο Chalamet εισέπραξε ένα 10λεπτο χειροκρότημα από τους θεατές, που είχαν σηκωθεί από τις θέσεις τους για να συγχαρούν την ερμηνεία του νεαρού ηθοποιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments