Focus

Η ανείπωτη αλήθεια της Jennifer Connelly

Η ανείπωτη αλήθεια της Jennifer Connelly

Πηγή Φωτογραφίας: TooFab

Είναι επίσης μητέρα τριών παιδιών και είναι παντρεμένη από το 2003 με τον ίδιο άντρα, τον Paul Bettany — αυτή η ιστορία θα μπορούσε να είναι η δική της ταινία στο Χόλιγουντ.

Ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια, μοντέλο, βραβευμένη με Όσκαρ. Αυτοί είναι μερικοί από τους τίτλους που έχει κερδίσει η Jennifer Connelly κατά τη διάρκεια της σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών καριέρας της στον κλάδο της ψυχαγωγίας. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Νέα Υόρκη η Κόνελι φαινόταν ότι θα γίνιε σταρ από τη στιγμή που την ανακάλυψε σε ηλικία δέκα ετών ένας οικογενειακός φίλος που ήταν επίσης στέλεχος διαφημιστικής, σύμφωνα με τον Independent.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Connelly (@jennifer.connelly)

Άρχισε αμέσως να ασχολείται με το μόντελινγκ και να κάνει διαφημίσεις, και σαν μια από αυτές τις ανέφικτες παραμυθένιες ιστορίες για την ανακάλυψή της, η σταρ ανέβηκε σιγά σιγά όταν ένας διευθυντής κάστινγκ τη συνέδεσε με τον σκηνοθέτη Σέρτζιο Λεόνε για την επόμενη ταινία του. Εκείνη την εποχή, η έφηβη Connelly πιθανότατα δεν συνειδητοποίησε ότι ένας ρόλος στο επικό αστυνομικό δράμα “Once Upon a Time in America” ​​- η συνεργασία με τον Robert De Nero, όχι λιγότερο – θα ήταν το άλμα για μια μακρά καριέρα ηθοποιού. Ωστόσο, η Connelly συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε δεκάδες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των “Labyrinth”, “The Rocketeer”, “Requiem for a Dream” και πιο πρόσφατα, το σίκουελ του 2022 του “Top Gun”, η ταινία υπερπαραγωγής του Tom Cruise “Top Gun: Maverick », στο οποίο η Connelly παίζει τον κρυφό ερωτά του.

Η ιδιαίτερα περιζήτητη και ταλαντούχα ηθοποιός όχι μόνο έκανε όνομα στην τέχνη της, αλλά θεωρήθηκε σε όλο τον κόσμο ως μια από τις πιο όμορφες γυναίκες, εμφανιζόμενη σε πολλά εξώφυλλα. Είναι επίσης μητέρα τριών παιδιών και είναι παντρεμένη από το 2003 με τον ίδιο άντρα, τον Paul Bettany — αυτή η ιστορία θα μπορούσε να είναι η δική της ταινία στο Χόλιγουντ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Jennifer Connelly είναι πανέμορφη, με τα πράσινα μάτια της με χρυσό χρώμα και τα μαύρα μαλλιά με τα πυκνά φρύδια που ταιριάζουν. Ακόμη και ως παιδί, οι άνθρωποι έλκονταν από την ομορφιά της – γι’ αυτό έγινε μοντέλο πριν καν φτάσει στην εφηβεία της και, σύμφωνα με τον Independent, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ford Models, η οποία οδήγησε σε διαφημίσεις και περιοδικά. Εμφανίστηκε πολλές φορές και στο εξώφυλλο του Seventeen.

Αν και ήταν νεαρή, η ηθοποιός θυμάται εκείνη την εποχή καθώς είπε στο περιοδικό New York. “Δούλευα τόσο πολύ όταν ήμουν παιδί.Στη Νέα Υόρκη, τα κάνεις όλα πολύ γρήγορα, πολύ νωρίς.”Μοιράστηκε με το Rolling Stone ότι ένα αγόρι με το οποίο έβγαινε στο γυμνάσιο ήταν μέρος ενός στοιχήματος για να δει πόσο γρήγορα θα μπορούσε να την βάλει στο κρεβάτι. Είπε επίσης στη Sun το 2013, ότι ένας καθηγητής στο Γέιλ είχε δει μια από τις αφίσες της ταινίας της – όπου βρισκόταν πάνω σε ένα κουνιστό άλογο – και της το ανέφερε.

Το 2011 οι Los Angeles Times δημοσίευσαν τη λίστα τους με τις 50 πιο όμορφες γυναίκες στον κινηματογράφο (μέσω του Film Industry Network), με την Connelly να κατέχει την ένατη θέση. Το 2019, το Empire Online κατέταξε τους «100 πιο σέξι αστέρες του κινηματογράφου» και η Connelly επιλέχθηκε ως μία από τις 50 γυναίκες στη λίστα, η οποία περιελάμβανε τόσο τωρινές όσο και παλαιότερες σταρ όπως η Grace Kelly και η Angelina Jolie. Και σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Connelly έχει εμφανιστεί σε λίστες από το Vanity Fair, το Esquire και το περιοδικό Time. Μπήκε ακόμη και στη λίστα του TheTrendSpotter με τις «50 πιο όμορφες γυναίκες άνω των 40».

Δεν της αρέσει η ιδέα να βασανίζεις τον εαυτό σου για να χωρέσεις στα όρια των προτύπων ομορφιάς της κοινωνίας. «Αυτό που πραγματικά έχει σημασία για μένα είναι η ευημερία και η ευτυχία», δήλωσε.

“Είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον εαυτό μου ή άλλους ανθρώπους. Πρέπει να έχω υψηλά στάνταρ όλη την ώρα, δεν μπορώ να μπλέξω. Δεν μπορώ το δεν τα πας καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments