Πολιτική

Δένδιας για Τουρκία: Απαράδεκτα νταηλίκια

Δένδιας για Τουρκία: Απαράδεκτα νταηλίκια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ειδικότερα, ο Υπουργός Εξωτερικών έλαβε, πριν από λίγο, τον λόγο στο πλαίσιο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, η οποία συνεδριάζει στην Βουλή.

Για «απαράδεκτα νταηλίκια» έκανε λόγο ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, κ. Νίκος Δένδιας.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Εξωτερικών έλαβε, πριν από λόγο, τον λόγο στο πλαίσιο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, η οποία συνεδριάζει στην Βουλή.

Αναφερόμενος στις αλλεπάλληλες προκλήσεις της Τουρκίας εναντίον της πατρίδας μας, ο κ. Δένδιας υποστήριξε ««είναι πέραν και του απαράδεκτου η αναφορά σε κατοχή των ελληνικών νησιών. Χρησιμοποίησα ενώπιον -και επί τούτου- της Γαλλίδας Εξωτερικών την έκφραση νταηλίκια ακριβώς για να υπογραμμίσω το πόσο απαράδεκτα είναι αυτά τα πράγματα τα οποία είναι και πρωτόγνωρα πρωτάκουστα».

Επιπλέον, τόνισε την ανάγκη να μην μετατραπούν ζητήματα, τα οποία άπτονται του δημοσίου διεθνούς δικαίου, σε ανατολίτικου τύπου καβγά.

Προς την κατεύθυνση αυτή, ο κ. Δένδιας είπε, απευθυνόμενος στους συναδέλφους του βουλευτές: «Είναι προφανές ότι υπάρχει απόλυτη ομόνοια του ελληνικού λαού των κομμάτων απειλές αγοραίες για το πότε θα έρθει ο καθένας δεν αγγίζουν τον ελληνικό λαό, όπως επίσης δεν πρόκειται με κανέναν τρόπο να πέσουμε στην προφανή παγίδα των ρητορικών οξύνσεων να απαντήσουμε με ανάλογες αγοραίες απειλές και εκφράσεις και στο τέλος να μετατρέψουμε ένα θέμα αρχής Διεθνούς δικαίου και Διεθνούς νομιμότητας σε ανατολίτικο καβγά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments