Trash

Το σχόλιο της Καινούργιου κάτω από την φωτογραφία με την κοιλιά της Σπυροπούλου

Το σχόλιο της Καινούργιου κάτω από την φωτογραφία με την κοιλιά της Σπυροπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram - konstantinaspyropoulou

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου, κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνει για πρώτη φορά την κοιλιά της η Σπυροπούλου

Με μια συγκινητκή  λεζάντα και δύο φωτογραφίες της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο instagram. Μάλιστα φήμες την θέλουν να περιμένει και αγοράκι.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

«ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται 🙏🏼 Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας 🙏🏼», έγραψε χαρακτηριστικά η μέλλουσα μανούλα κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως έχει κάνει τάμα το παιδάκι της.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Ανάμεσα στα χιλιάδες likes που συγκέντρωσε αμέσως η ανακοίνωση, όλοι είδαν το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου η οποία ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Ήταν μια σχέση πιο μικρή, δεν ήταν κάτι που με σημάδεψε. Ήμασταν τότε στον Alpha και κάναμε παρέα. Εγώ ήμουν με τον Βααίλη, όμως καμία σχέση, η Κωνσταντίνα ήταν σε σχέση με έναν άλλο κύριο τότε. Προς Θεού να μην παρεξηγηθώ, ποτέ η κοπέλα δεν είχε κοιτάξει κάπως τον Βασίλη ή ο Βασίλης εκείνη. Η σχέση έγινε πιο μετά. Ίσως να ήταν καρμικό για να γνωρίσει την Κωνσταντίνα που είναι η γυναίκα της ζωής του και να κάνουν ένα παιδί», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments