Lifestyle

Josephine και Duckie: Οι δύο καλλονές που διαφημίζουν τα ελληνικά κοσμήματα παγκοσμίως του Zolota

Josephine και Duckie: Οι δύο καλλονές που διαφημίζουν τα ελληνικά κοσμήματα παγκοσμίως του Zolota

Πηγή Φωτογραφίας: Zimbio

Μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από σχεδιαστές, μακετίστες, τεχνίτες αργυροχρυσοχόους, γλύπτες, αδαμαντοδέτες και χαράκτες συγκεντρώνουν καθημερινά το ταλέντο μαζί με την αγάπη τους

Δύο καλλονές, η Josephine Skriver και η Duckie Thot προβάλλον τα ελληνικά κοσμήματα του Zolota παγκοσμίως. Στο Instagram του διάσημου οίκου τα πανέμορφα κορίτσια ποζάρουν φορώντας μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές του. Άλλωστε η φιλοσοφία του οίκου υφαίνεται γύρω από τη σύλληψη της ιδέας του ‘μοναδικού’ και τη δημιουργία του ‘ωραίου’.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zolotas (@zolotasjewelry)

H 29χρονη Josephine είναι μανεκέν είναι από την Δανία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με πασίγνωστα brands, όπως η Victoria Secret, ο Parda, ο Gucci και ο Dolce & Gabbana.

Στο Instagram της μετράει 7.7 εκατομμύρια followers, με τη νεαρή να δημοσιεύει φωτογραφίες από καθημερινές της στιγμές και φυσικά επαγγελματικά κλικς.

Η Duckie πάλι είναι από από την Αυστραλία και είχε βγει τρίτη στο Australia’s Next Top Model.

Στο Instagram της έχει 1.3 εκατομμύρια ακολούθους και είναι περισσότερο γνωστό ως το πρόσωπο της Fenty Beauty.

Λίγα λόγια για τον οίκο Zolota

Με πιστό σύμμαχο το χρόνο και περισσότερο από έναν αιώνα εμπειρίας στην τέχνη του κοσμήματος, γενιές τεχνιτών κατάφεραν να αναβιώσουν αρχαίες ελληνικές τεχνικές αργυροχρυσοχοΐας και να τις τοποθετήσουν στα πλαίσια της σύγχρονης πολυτέλειας και των μοντέρνων σχεδίων, εξασφαλίζοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Μια έμπειρη ομάδα αποτελούμενη από σχεδιαστές, μακετίστες, τεχνίτες αργυροχρυσοχόους, γλύπτες, αδαμαντοδέτες και χαράκτες συγκεντρώνουν καθημερινά το ταλέντο μαζί με την αγάπη τους για το επάγγελμα και σμιλεύοντας τα πολύτιμα μέταλλα, δημιουργούν κοσμήματα απαράμιλλης αισθητικής τελειότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments