Πολιτική

Μητσοτάκης: Στο φως της ημέρας περιμένουμε όσους θα έρθουν νύχτα στα νησιά μας

Μητσοτάκης: Στο φως της ημέρας περιμένουμε όσους θα έρθουν νύχτα στα νησιά μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν ξεκάθαρος σε όσους επιβουλεύονται και απειλούν την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας

Λίγο πριν από την έναρξη των μεταξύ τους συζητήσεων και αμέσως μετά τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν, τον λόγο πήρε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος σε όσους επιβουλεύονται και απειλούν την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας.

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε κυρίως στις απειλές από γειτονικές χώρες, τονίζοντας: «Η πατρίδα μου ξέρει καλά από γειτονικές απειλές».

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι, στο πλαίσιο της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, θα καταθέσει τις σκέψεις του αναφορικά με τις απειλές που εκτοξεύει, το τελευταίο διάστημα, η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας: «Θα μοιραστώ σκέψεις για τις συνεχιζόμενες απειλές της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

Στο σημείο αυτό, η αιχμή εναντίον της πρόσφατης προσβλητικής αναφοράς του Τούρκου Προέδρου, Ερντογάν, ήταν σαφής: «Σε αυτούς που λένε ότι θα έρθουν νύχτα, τους περιμένουμε στο φως της ημέρας. (…) Κρατάμε κλειστές τις πόρτες μας στις προκλήσεις. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο δύναμη αποτροπής, αλλά είναι και δύναμη συνεργασίας».

Δείτε τις κοινές δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments