Πολιτική

Τσαβούσογλου: «Μαζέψτε τα μυαλά σας. Θα υποστείτε συνέπειες»

Τσαβούσογλου: «Μαζέψτε τα μυαλά σας. Θα υποστείτε συνέπειες»

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Αυτή τη φορά, σε προσβλητική δήλωση εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο Υπουργός Εξωτερικών της γείτονος.

Νέες ανθελληνικές δηλώσεις έγιναν από κορυφαίο αξιωματούχο της Τουρκίας.

Αυτή τη φορά, σε προσβλητική δήλωση εναντίον της Ελλάδας προχώρησε ο Υπουργός Εξωτερικών της γείτονος.

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στο πλαίσιο ομιλίας που έδωσε στην Άγκυρα, καταφέρθηκε με ιταμό τρόπο κατά της Ελλάδας.

Η συμπεριφορά της Χώρας μας είναι, κατά τον Μ. Τσαβούσογλου, προκλητική, ενώ θεωρείται ότι πίσω από την Ελλάδα κρύβονται και κινούν τα νήματα ξένες δυνάμεις.

Με βάση όσα έχουν προηγηθεί τις τελευταίες ημέρες, ως ξένες δυνάμεις το στρατιωτικό και πολιτικό κατεστημένο της Τουρκίας εκλαμβάνονται το ΝΑΤΟ, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία, με τον Πρόεδρο της οποίας συναντάται σήμερα ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πιο αναλυτικά, ο Τούρκος Υπουργός υποστήριξε ότι «ο Έλληνας έχει ακόμα φαγούρα. Αν ξεκινήσετε μια περιπέτεια για λογαριασμό άλλων, θα υποστείτε τις συνέπειες, όπως συνέβη και στο παρελθόν. Αυτή είναι μια προειδοποίηση προς την Ελλάδα».

Ο Τούρκος Υπουργός ανέφερε ακόμη ότι «πριν από 951 χρονιά με την μάχη του Ματζικέρτ, κάναμε πατρίδα μας την Ανατολία. Αυτό είναι το πνεύμα που 100 χρόνια προστάτεψε την πατρίδα, το ίδιο πνεύμα υπάρχει και σήμερα. Για αυτόν τον λόγο, μαζέψτε τα μυαλά σας, συνέλθετε… Το λέμε κυρίως στην Ελλάδα. Μη γίνεστε όργανα άλλων, μη συνεχίζετε τις προκλήσεις. Διότι η φιλία της Τουρκίας είναι καλή, αλλά η εχθρότητα της είναι τρομερή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments