Ελλάδα

Δ. Θράκη: Ο νέος «ψευδομουφτής» καταγγέλλει την Ελλάδα

Δ. Θράκη: Ο νέος «ψευδομουφτής» καταγγέλλει την Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Κομοτηνή/eurokinissi

Ο νέος «ψευδομουφτής» στη Δυτική Θράκη προβαίνει σε ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον της Χώρας μας

Ο νέος «ψευδομουφτής» στη Δυτική Θράκη προβαίνει σε ανυπόστατες καταγγελίες εναντίον της Χώρας μας.

Ο «ψευδομουφτής» Μουσταφά Τράμπα έκανε προκλητικές δηλώσεις στο Πρακτορείο Ειδήσεων Anadolu.

Ο Τράμπα ανέφερε τα δικαιώματα της μειονότητας έχουν παραβιαστεί από τους νέους νόμους και διατάγματα: «Ο λαός μας έδειξε ξεκάθαρα την αντίδρασή του ενάντια στην “τουρκική” μειονότητα της Δυτικής Θράκης και στον μουφτή, ο οποίος διορίστηκε χωρίς να συναντηθεί με το συμβουλευτικό μας συμβούλιο, το ανώτατο ίδρυμά μας. Από το 1990, ο λαός μας άρχισε να εκλέγει τον δικό του μουφτή, όπως ορίζουν οι συνθήκες και οι νόμοι. Η διαδικασία ξεκίνησε με την παράνομη απόλυση των μουφτήδων μας».

Σημειώνοντας, εξωφρενικά, ότι τα ελληνικά ΜΜΕ τήρησαν μια ανήθικη και παράνομη στάση απέναντί τους με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για μουφτή, ο Τράμπα είπε ότι αυτό που έγινε ήταν ανοιχτή διάκριση και μια στάση που έβλαπτε την… ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Δηλώνοντας ότι και ο ελληνικός Τύπος τον συκοφάντησε και καταδίκασε αυτές τις προσεγγίσεις που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές της δημοσιογραφίας, ο Τράμπα είπε: «Ο καθένας κάνει ό,τι του ταιριάζει».

Ο «ψευδομουφτής» δήλωσε ότι οι μεροληπτικές δηλώσεις των ελληνικών ΜΜΕ, που αποτελούν μαύρη προπαγάνδα, δεν βρήκαν ανταπόκριση στα μάτια του λαού της Δυτικής Θράκης και των Ελλήνων της κοινής λογικής (sic), αλλά εξόργισαν περαιτέρω τις εξτρεμιστικές ομάδες που διαβάζουν αυτές τις εφημερίδες.

Ο Τράμπα σημείωσε ότι, παρόλο που μπορούν να προσεύχονται ελεύθερα στην Ελλάδα, η θρησκευτική τους ελευθερία παραβιάζεται σοβαρά και υποστήριξε το τερατώδες, ότι «η προσέγγιση ότι αν μπορείς να προσεύχεσαι, τότε έχεις ελευθερία είναι λάθος. Γιατί η ελληνική κυβέρνηση έχει εκδώσει διατάγματα με ισχύ νόμου για να μειώσει το ίδρυμά μας στο χαμηλότερο επίπεδο, να το μετατρέψει σε κυβερνητικό γραφείο. Οι πολιτικές της Ελλάδας απέναντι στη θρησκεία των μειονοτήτων είναι τρανό παράδειγμα παρανομίας», συμπλήρωσε ο «ψευδομουφτής», καταγγέλλοντας την πατρίδα μας ασέβεια απέναντι στην θρησκευτική ελευθερία…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments