Ελλάδα

Κυψέλη: Συνελήφθη 40χρονος με 15 κιλά κάναβης

Κυψέλη: Συνελήφθη 40χρονος με 15 κιλά κάναβης
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Ένας 40χρονος αλβανικής καταγωγής συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από πληροφορίες ότι διακινεί ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας, κινούμενος με λευκό αυτοκίνητο και που χρησιμοποιεί το σπίτι του ως χώρο αποθήκευσής τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κινείται στην Κυψέλη με το όχημά του και σε έρευνα που έγινε στο αμάξι, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ. και το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 15,072 κιλών, 2 ζυγαριές ακριβείας , νάιλον συσκευασία περιέχουσα 10 φαρμακευτικά δισκία, κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα, όπως αποδείξεις και ιδιόχειρες σημειώσεις με αναγραφόμενα ποσά και ονόματα.

Τη σύλληψη του αλλοδαπού, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών με συνδρομή αστυνομικών της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments