Πολιτική

Βαρβιτσιώτης για ελληνοτουρκικά: Ο Τσίπρας δεν έστειλε μήνυμα ενότητας

Βαρβιτσιώτης για ελληνοτουρκικά: Ο Τσίπρας δεν έστειλε μήνυμα ενότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο Αν. Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τις δηλώσεις και τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μ. Βαρβιτσιώτης παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3» και υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έστειλε από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το μήνυμα ενότητας που θα περιμέναμε όσον αφορά στα ελληνοτουρκικά».

Ο Α. Τσίπρας «επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την έλλειψη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του, είπε ακριβώς το αντίθετο ότι δηλαδή είμαστε ανοικτοί σε διάλογο με την Τουρκία».

Σχετικά με τις εξελίξεις στον ρωσο – ουκρανικό πόλεμο και τη θέση της Χώρας μας σε αυτόν, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι είναι απογοητευμένος από τη στάση που τηρεί ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Έχουμε γίνει το νοτιοανατολικό ανάχωμα της Συμμαχία, προς την Τουρκία και ο κ. Τσίπρας δεν το συμμερίζεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments