Αθλητισμός

Φέντερερ – Ναδάλ: Όταν δάκρυσαν οι θρύλοι

Φέντερερ – Ναδάλ: Όταν δάκρυσαν οι θρύλοι

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Το αντίο του θρύλου του τένις δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο

Η γεμάτη τρόπαια καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή εν μέσω δακρύων και ζητωκραυγών.

Παρουσία 17.500 θεατών στο O2 Arena του Λονδίνου, ο 20 φορές πρωταθλητής Grand Slam επέστρεψε μετά από περισσότερο από ένα χρόνο απουσίας για να παίξει δίπλα στον Rafa Nadal, τον Ισπανό με τον οποίο μοιράστηκε επικές αναμετρήσεις στα κόρτ.

Δυνατές επευφημίες συνόδευσαν τον Φέντερερ και τον Ναδάλ, ή «Fedal» όπως τους αποκαλούν, στο γήπεδο , καθώς έκαναν ζέσταμα.

Ο Φέντερερ δημιούργησε στιγμές της μαγείας του κατά τη διάρκεια μιας σκληρής αναμέτρησης και κράτησε τα συναισθήματά του υπό έλεγχο.

Όλα αυτά μέχρι τη λήξη του αγώνα. Λίγα λεπτά μετά ο Ελβετός Φέντερερ άρχισε να χαιρετά όσους βρίσκονταν στο κορτ και όπως ήταν λογικό συγκινήθηκε. Ωστόσο… δεν ήταν ο μόνος.

Η κάμερα τον “έπιασε” να είναι εμφανώς δακρυσμένος. Λίγο πίσω του, όμως, βρισκόταν και ο Ράφα Ναδάλ σε… παρόμοια κατάσταση.

Ο Ισπανός, ο οποίος έχει κερδίσει ένα ρεκόρ ανδρών με 22 τίτλους Grand Slam, είπε αργότερα ότι ένα σημαντικό μέρος του αποχωρούσε επίσης από το Tour με την αποχώρηση του Φέντερερ.

“Ο Ράφαελ Ναδάλ αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Θα αντικατασταθεί από τον Κάμερον Νόρρι”, δήλωσαν οι διοργανωτές του τουρνουά το Σάββατο.

Ο Ναδάλ ο οποίος περιμένει το πρώτο παιδί του με τη σύζυγό του, έκανε το ταξίδι στο Λονδίνο για να παίξει δίπλα στον Φέντερερ στην τελευταία επαγγελματική έξοδο του Ελβετού μαέστρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments