Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Απροσπέλαστα τα σύνορά μας

Θεοδωρικάκος: Απροσπέλαστα τα σύνορά μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει κάθε κύμα νέων παράτυπων μεταναστών

«Τα σύνορα είναι απροσπέλαστα, ό,τι κι αν δοκιμάσουν θα αποτύχουν», διαμήνυσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Ο κ. Τ. Θεοδωρικάκος υπερασπίστηκε τον φράχτη προστασίας της χώρας μας στον Έβρο, λέγοντας ότι «όποια ώρα της ημέρας ή της νύχτας επιχειρήσει κάποιος να περάσει στην Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει. Γνωρίζουν ότι όταν το δοκίμασαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2020 στον Έβρο έσπασαν τα μούτρα τους. Αυτό συμβαίνει κάθε ημέρα και νύχτα στον Έβρο, ό,τι κι αν δοκιμάσουν θα αποτύχουν».

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει κάθε κύμα νέων παράτυπων μεταναστών και έστειλε σαφές μήνυμα προς την τουρκική πλευρά: «Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία στη γραμμή του Έβρου. Δεν πρέπει να έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι όλες οι δυνάμεις ασφαλείας είναι απολύτως συντονισμένες, έχουμε απόλυτο ηθικό, απόλυτη ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε κι αυτό το ξέρουν απολύτως οι απέναντι. Θα ήταν προτιμότερο να ασχολούνται με τα του οίκου τους, χωρίς απειλές, για να ζήσουν καλύτερα κι εκείνοι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments