Lifestyle

Χάρης Ρώμας: Πώς έγινε η γνωριμία με τον 53χρονο που εξέδιδε την 12χρονη

Χάρης Ρώμας: Πώς έγινε η γνωριμία με τον 53χρονο που εξέδιδε την 12χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag

Χάρης Ρώμας: Πως του ζητούσε να βγάλουν φωτογραφίες

Επαφές με πλήθος προσώπων από τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο φαίνεται πως είχε ο 53χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίαζε και εξέδιδε ένα κορίτσι 12 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

Για την υπόθεση μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και αντιπεριφερειάρχης Αττικής Χάρης Ρώμας, καθώς ο και ο ίδιος είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με τον δράστη, όπως προκύπτει από υλικό που έχει αναρτηθεί στα social media.

Ο Χάρης Ρώμας έκανε λόγο για “αποτρόπαιο θέμα” και χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο “τέρας” και “σάτυρο”. Ο ίδιος σημείωσε, μιλώντας στο Mega, πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν “αντιπολίτευση”.

“Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή το πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι κατά κάποιο τρόπο” εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως “δεν γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο” και “φυσικά δεν είναι φίλος”, είπε ο Χάρης Ρώμας.

View this post on Instagram

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη συνάντησή τους σε εστιατόριο, όπου εκεί ο 53χρονος, συνοδευόμενος από την σύζυγο και το παιδί τους, εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού, ενώ ο κ. Ρώμας σημείωσε ότι τον είχε συναντήσει τυχαία και στην εκκλησία.

“Είναι ένα τεράστιο θέμα και είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments