Lifestyle

Δημόσιο ξέσπασμα με ανάρτηση από τον Τζώνυ Θεοδωρίδη για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο

Δημόσιο ξέσπασμα με ανάρτηση από τον Τζώνυ Θεοδωρίδη για τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο

Πηγή Φωτογραφίας: olagiatingunaika

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης παρακολουθώντας την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον 53χρονο που την εξέδιδε ξέσπασε σε ένα ποστ του στο facebook.

«Καθαρίστε το όρθιο πράμα μήπως βάλουνε μυαλό και οι υπόλοιποι. Δικαίωση τώρα για τη μικρούλα. Ρε ηλεκτρική καρέκλα σε σένα και τους γύρω σου. Φτου σου βρωμιάρη».

Την ίδια ώρα η μητέρα της 12χρονης αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με τη σύζυγο του 53χρονου και εκείνη της ζήτησε να μην πει κάτι και πως θα της έδινε κάποια χρήματα ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αποκαλύψεις για τις γνωριμίες του 53χρονου με σημαντικά πρόσωπα και τα πολλά χρήματα που έβγαζε. Η ανάρτηση του:

Ομολόγησαν σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, αρνούνται τον βιασμό

Κανείς από τους δυο κατηγορούμενους δεν αποδέχθηκαν την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης, ωστόσο, και οι δυο φέρονται να κατέθεσαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής. Ωστόσο, φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με το κορίτσι, όχι μία αλλά περισσότερες φορές, ομολογώντας ότι έχει τελέσει το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια. Αναφορικά με τις υπόλοιπες κατηγορίες του βιασμού, της μαστροπείας κ.λπ., ο 53χρονος δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments