Lifestyle

Ο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πρέπει να πάει Netflix – Οι θεατές το ζητάνε

Ο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πρέπει να πάει Netflix –  Οι θεατές το ζητάνε

Πηγή Φωτογραφίας: mega.tv

Μετά την πρεμιέρα της σειράς, όλοι θεωρούν αυτονόητο ότι ο Maestro πρέπει να πάει στην πλατφόρμα.

Όλοι σήμερα μιλούν για την πρεμιέρα του Maestro και την τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη -καθόλου παράλογα-. Ο 46χρονος δημιουργός είναι κατά πολλούς ένας από τους λίγους που μπορούν να σταθούν ακόμα και σε διεθνή πρότυπα και οι παραγωγές του αποτελούν πάντα επιτυχίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maestro (@maestro.tvseries)

Ο Ορέστης του ταξίδεψε σε ένα μικρό νησί την εποχή της πανδημίας για να στήσει ένα Φεστιβάλ μουσικής δίχως να μπορεί να προβλέψει όλες τις παθογένειες της κλειστής κοινωνίας του νησιού ούτε και την ακραία ερωτική ιστορία στην οποία θα βρεθεί μπλεγμένος. Όλοι τελικά είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και όλοι συνένοχοι.

Με μία πρώτη ματιά, θα έλεγε κανείς ότι το σενάριο είναι γραμμένο για σειρά στο Netflix και δεν είναι ότι θα έπεφτε έξω, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπακαλιάτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διάσημη streaming πλατφόρμα εδώ και αρκετό καιρό. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, θεωρούν το θέμα τετελεσμένο και αναφέρουν πως ο Maestro θα κυκλοφορήσει πολύ άμεσα στο Netflix, μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Χριστόφορος που πάντα παρέδιδε στο κοινό παραγωγές που ξεχώριζαν τόσο για την ιστορία όσο και για τη σκηνοθεσία τους, εξαρχής θέλησε να δημιουργήσει μία σειρά υψηλών προδιαγραφών και, αν πράγματι ενσωματωθεί στη λίστα του Netflix, τότε θα γνωρίσει και παγκόσμια αναγνώριση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments