Trash

Σπύρος & Θέλξη αποχωρούν από το J2US

Σπύρος & Θέλξη αποχωρούν από το J2US

Πηγή Φωτογραφίας: Greek Web TV

Άλλο ένα φαντασμαγορικό σόου ολοκληρώθηκε με τις εντυπώσεις να παραμένουν για ακόμη μια βραδιά θετικές.

Ο Νίκος Κοκλώνης ξέρει καλά να κρατάει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού σε κάθε live έχει πολλές εκπλήξεις, ιδιαίτερα εφέ και πολύ τραγούδι. Το αγαπημένο μουσικό σόου έχει ήδη λατρευτεί από το κοινό από την περασμένη σεζόν και μάλιστα οι τηλεθεατές δεν χάνουν επεισόδια, αφού έχει γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια κάθε Σάββατο.

View this post on Instagram

A post shared by Spyros Nikolaidis (@iamnikolais)

Τα ζευγάρια εμφανίστηκαν ένα προς ένα στην σκηνή του J2US και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν, τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και τους τηλεθεατές για να μπορέσουν να παραμείνουν στο σόου.Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς δεν παραλήφθηκαν τα απρόοπτα. Ένα από αυτά είχε πρωταγωνίστρια την Βίκυ Σταυροπούλου, της οποίας το τηλέφωνο χτύπησε on air και έμελλε να αναστατώσει το πλατό του σόου κάνοντας τον Νίκο Κοκλώνη να σκάσει από τα γέλια.

«Μαμά; Η μαμά μου! Μαμά, είμαστε στον αέρα… Σε φιλώ καλέ. Γεια σου μαμά! Φιλιά από τον Νίκο έχεις, μαμά. Τι ντροπή! Είσαι κούκλος, λέει, γεια» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου στον αέρα της εκπομπής.

Ωστόσο, η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης έφτασε και ένα από τα ζευγάρια έπρεπε να πει ”αντίο”. Το ζευγάρι που αποχώρησε λοιπόν, ήταν η Θέλξη με το Σπύρο, οι οποίοι αμέσως μετά έκαναν τις δηλώσεις που κανείς δεν περίμενε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments