Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Να κληθούν σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι αφανείς ιδιοκτήτες KRIKEL και INTELLEXA

ΣΥΡΙΖΑ: Να κληθούν σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι αφανείς ιδιοκτήτες KRIKEL και INTELLEXA

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Να κληθούν σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι αφανείς ιδιοκτήτες KRIKEL και INTELLEXA, ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Να κληθούν σε ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας οι αφανείς ιδιοκτήτες KRIKEL και INTELLEXA, ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, με επιστολή στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Αθανάσιο Μπούρα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ζητούν να κληθούν σε ακρόαση για τις υποκλοπές οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών εταιρειών KRIKEL και INTELLEXA.

Οι υπογράφοντες την επιστολή βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης-μέλη της Επιτροπής ζητούν άμεσα να ενημερώσουν τα μέλη της Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών οι Μπίτζιος Φέλιξ και Λαβράνος Γιάννης, «αφανείς ιδιοκτήτες των εταιρειών KRIKEL και INTELLEXA» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ένταση προκλήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Ένταση προκλήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τα μέλη της οποίας συνεδριάζουν από τις 10 το πρωί για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τόνοι ανέβηκαν κατά την ακρόαση της εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου, η οποία εποπτεύει την λειτουργία της ΕΥΠ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ορισμένες απαντήσεις της εισαγγελέως ενόχλησαν τους βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι θεώρησαν πως η κυρία Βλάχου υπονόησε ότι η νόμιμη επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του κ. Νίκου Ανδρουλάκη σχετίζεται με λόγους αντεθνικής δράσης.

Η εν λόγω αναφορά, για την οποία ωστόσο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο γύρω από το οποίο ειπώθηκε ή τις συνθήκες που οδήγησαν εκεί, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης, που θεώρησαν πως επρόκειτο για αιχμή κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments