Διεθνή

Τουρκικά ΜΜΕ: Σε νευρική κρίση για την επίσκεψη Σολτς στην Αθήνα

Τουρκικά ΜΜΕ: Σε νευρική κρίση για την επίσκεψη Σολτς στην Αθήνα
Κάνουν λόγο γα σκανδαλώδεις δηλώσεις και επιστροφή της Ελλάδα στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις" σε μία πρώτη αντίδραση της επίσκεψης του Γερμανού καγκελάριου στην Αθήνα

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης φαίνεται να βρίσκονται τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία εμφανώς ενοχλημένα, τόσο εξαιτίας της επίσκεψης του Γερμανού καγκελάριου, Όλαφ Σολτς, στην Αθήνα, όσο και των δηλώσεων που ακολούθησαν από κοινού με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσαν πρωτοσέλιδες επιθέσεις, κάνοντας λόγο για σκανδαλώδεις δηλώσεις».

Η Hurriyet έγραψε: «Σκανδαλώδεις δηλώσεις από τον Μητσοτάκη για την Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ισχυρίστηκε πως ο Ερντογάν δηλητηριάζει τον λαό του με ψέματα και πως τα νησιά δεν αποτελούν απειλή για την Τουρκία.»

Σε παρόμοιο ύφος, η Sabah ανέφερε: «Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Κατηγόρησε την Τουρκία στη Γερμανία. Ο Γερμανός Καγκελάριος τους υποστήριξε.»

Από τη μεριά της, η Milliyet έγραψε: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά! Γερμανικά τανκς στα τουρκικά σύνορα»

” Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα μεταφερθούν στα σύνορα με την Τουρκία καθώς όπως δήλωσε εκεί είναι απαραίτητα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments