Τεχνολογία

Twitter: Οι χρήστες θα πληρώνουν συνδρομή $8 για την επαλήθευση των λογαριασμών

Twitter: Οι χρήστες θα πληρώνουν συνδρομή $8 για την επαλήθευση των λογαριασμών

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της

Ο Έλον Μασκ, ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, ανακοίνωσε  με μια ανάρτησή του ότι προσεχώς, έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως, οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις.

Η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της. Ωστόσο ο νέος γενικός διευθυντής της επιθυμεί την εισαγωγή ενός νέου, ακριβότερου προγράμματος, με το οποίο θα διαφοροποιηθούν οι πηγές εσόδων του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτές της Γουόλ Στριτ έχουν δηλώσει ότι η κίνηση αυτή θα πιέσει στα όριά του τον δισεκατομμυριούχο.

Ο Μασκ, ο οποίος διοικεί επίσης την εταιρία παραγωγής πυραύλων SpaceX, την startup επιχείρηση νευροτεχνολογίας Neuralink, αλλά και την εταιρία διάνοιξης τούνελ Boring Company, απέλυσε την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Twitter Παράγκ Αγκραουάλ, αλλά και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησής της.

Το μετοχικό κεφάλαιο της Tesla έχασε το 1/3 της αξίας του από τότε που ο Μασκ έκανε την πρόταση εξαγοράς της Twitter τον περασμένο Απρίλιο, σε σύγκριση με μία πτώση κατά 12% στον χρηματιστηριακό δείκτη S&P 500 κατά την ίδια χρονική περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments