Nέα της αγοράς

Έλον Μασκ: Έγινε ο λόγος για να αποσύρει η Chipotle τις διαφημίσεις από το Twitter

Έλον Μασκ: Έγινε ο λόγος για να αποσύρει η Chipotle τις διαφημίσεις από το Twitter

Πηγή Φωτογραφίας: The Verge

Σε σχετική ανακοίνωση, η αλυσίδα εστιατορίων αναφέρει πως «παγώνει» τις διαφημίσεις της στην πλατφόρμα ώστε....

Η Chipotle προστίθεται στη λίστα των μεγάλων επιχειρήσεων που έχουν αφαιρέσει τις διαφημίσεις του από το Twitter, μετά από την εξαγορά του ομίλου του ομώνυμου social media από τον Έλον Μασκ.

Σε σχετική ανακοίνωση, η αλυσίδα εστιατορίων αναφέρει πως «παγώνει» τις διαφημίσεις της στην πλατφόρμα ώστε να «κατανοήσουμε καλύτερα την κατεύθυνση που ακολουθεί η πλατφόρμα της νέας ηγεσίας»

Σύμφωνα με το Bloomberg, η Chipotle έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των Volkswagen, Pfizer και General Mills που έχουν αναστείλει τις διαφημίσεις τους στην Twitter μετά από την εξαγορά ύψους 44 δισ. δολαρίων του Έλον Μασκ.

Οι ανησυχίες των επιχειρήσεων αφορούν μια ενδεχόμενη αύξηση του περιεχομένου της πλατφόρμας καθώς ο Μασκ σχεδιάζει αλλαγές καθώς και την αποχώρηση πολλών διευθυντικών στελεχών της Twitter.

Ο μεγιστάνας των διαφημίσεων και επικεφαλής της S4 Capital, Μάρτιν Σόρελ, ανέφερε νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο πως η εταιρεία του συστήνει τους πελάτες της να υιοθετήσουν μια στάση αναμονής για την πλατφόρμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments