Πολιτισμός

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι φίλοι εδώ και 30 χρόνια και τώρα θα πάιξουν μαζί

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι φίλοι εδώ και 30 χρόνια και τώρα θα πάιξουν μαζί

Πηγή Φωτογραφίας: POPSUGAR

Στη νέα ταινία του κορυφαίου Μάρτιν Σκορσέζε θα δούμε μια ζωντανή φιλία

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα παίξουν στη νέα ταινία του κορυφαίου σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε, στην οποία αναμένεται να δούμε μεταξύ άλλων και τον Αμερικάνο μουσικό και πρώην τραγουδιστή των «White Stripes» Τζακ Γουάιτ.

View this post on Instagram

A post shared by Leonardo DiCaprio Fan Page 💘 (@dicapriofp_)

Το γουέστερν «Killers Of The Flower Moon» – το πρώτο του Σκορσέζε – θα ερευνά τις δολοφονίες των ιθαγενών Οσέιτζ στην Οκλαχόμα του 1920, όπου ανακαλύφθηκαν κοιτάσματα πετρελαίου και βασίζεται σε ομότιτλο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν.

Το κινηματογραφικό έργο έχει προϋπολογισμό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων και θα είναι η πιο ακριβή ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη μέχρι σήμερα. Το «Killers Of The Flower Moon» πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Apple TV+.

Ο Ντε Νίρο υποδύεται τον ισχυρό ιδιοκτήτη ράντσου, Γουίλιαμ Χέιλ, ενώ ο Ντι Κάπριο τον ανιψιό του, Έρνεστ Μπέρκχαρτ. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι σταρ της κάντρι μουσικής Τζέισον Ίζμπελ και Στέρτζιλ Σίμπσον θα εμφανιστούν επίσης στην ταινία.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο μουσικής της ταινίας Ράνταλ Πόστερ, οι Ίζμπελ και Σίμπσον είναι μόνο δύο από τους τέσσερις μουσικούς που πρόκειται να συμμετάσχουν στην ταινία και όχι « παίζοντας μουσική» στους ρόλους τους.

View this post on Instagram

A post shared by Jane Wenzel (@jane_wenzel)

Μιλώντας στο podcast «The Moment» ο Πόστερ επιβεβαίωσε ότι ένας ακόμη μουσικός που θα έχει ρόλο στην ταινία είναι ο πρώην αρχηγός των «White Stripes», Τζακ Γουάιτ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments