Αθλητισμός

Άρης: Έχει στόχο να πάρει την σημερινή νίκη κόντρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Έχει στόχο να πάρει την σημερινή νίκη κόντρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Πηγή Φωτογραφίας: Sport24

Οι κιτρίνομαυροι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση με τη Λαμία

Τη δεύτερη σερί νίκη του θέλει να πετύχει ο Άρης στη σημερινή (16.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κιτρίνομαυροι θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή εμφάνιση επί της Λαμίας και να κερδίσουν ηρεμία ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα καταφέρει να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνιελ Μανσίνι, που έμεινε εκτός αποστολής με απόφαση της διοίκησης. Το πιθανότερο είναι οτι τη θέση του στο δεξί άκρο της επίθεσης θα πάρει ένας εκ των Ιτούρμπε ή Καμάτσο.

Ο Πάρντιου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό,. ενώ οι Φαμπιάνο και Ενκουλού θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Ο Ετέμπο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ,. έχοντας μπροστά τους Γκαρσία και Γκαρθία στην τριάδα της μεσαίας γραμμής. Ο Ιτούρμπε θα ξεκινήσει δεξιά στην επίθεση, ο Πάλμα αριστερά και ο Ζερβίνιο στην κορυφή. Θέση στο βασικό σχήμα με μικρότερες πιθανότητες διεκδικούν και οι Μπράμπετς,. Μαζικού και Γκρέι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments