Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μοναδικός στόχος η νίκη

Ολυμπιακός: Μοναδικός στόχος η νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η επανεμφάνιση του Κασάμι με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά από έξι χρόνια και το ντεμπούτο του Ισραηλινού με τα ερυθρόλευκα – Τι έδειξαν στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να… ξεμουδιάσουν είχαν οι Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League 2.

Ο Παϊτίμ Κασάμι είχε ανακοινωθεί από τους Ερυθρόλευκους αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και μέχρι τώρα δεν είχε αγωνιστεί. Τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρει to10.gr, ο 30χρονος μέσος προπονούνταν κανονικά με την πρώτη ομάδα και ήταν θέμα χρόνου να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του με τους Πειραιώτες.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Οπερ και εγένετο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα. Ο διεθνής άσος πήρε φανέλα βασικού από τον Γιαννάκη Οκκά και αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια. Τελευταία φορά που είχε παίξει με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά ήταν στις 17/5/2016 και στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Χθες, ο Κασάμι φόρεσε και πάλι τα ερυθρόλευκα και έδειξε μερικά από τα στοιχεία που τον έκαναν βασικό και αναντικατάστατο στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Ο αριστεροπόδαρος μέσος, ο οποίος παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 62’ όταν άφησε τη θέση του στον νεαρό Σαπουντζή, στο πρώτο ημίχρονο που είχε δυνάμεις ήταν από τους καλύτερους παίκτες των γηπεδούχων. Με την κλάση και την ποιότητά του κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου, βοηθώντας τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Επαιρνε την μπάλα και προσπαθούσε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του, ενώ όταν ο Ολυμπιακός αμυνόταν, πίεζε ψηλά και προσπαθούσε να κλέψει μπάλες.

Παρότι είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο και το παιχνίδι της Βασιλείας με την Λουγκάνο, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο και απέδειξε ότι παραμένει ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Φυσικά, ο 30χρονος ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του και την αγωνιστική απραξία. Γι’ αυτό άλλωστε υπήρξε και συνεννόηση ανάμεσα στον Μίτσελ και τον Οκκά, προκειμένου ο Ελβετός μέσος να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β’. Ο Ισπανός μάλιστα βρέθηκε στις κερκίδες του Ρέντη και παρακολούθησε από κοντά την επανεμφάνιση του Κασάμι με τη φανέλα του πειραϊκού συλλόγου.

Εκτός από τον 30χρονο χαφ, ο Ισπανός τεχνικός είδε και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα χρώματα των Πειραιωτών. Ο λόγος για τον Ντορόν Λάιντνερ, ο οποίος είχε κληθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της Super League με τον Λεβαδειακό, αλλά είχε αποκλειστεί από τις τελικές επιλογές του Μίτσελ.

Ο νεαρός άσος, που πρόσφατα απέκτησε ρουμάνικο διαβατήριο το οποίο του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός, είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του πειραϊκού συλλόγου. Ο 20χρονος αμυντικός άρχισε στη βασική 11άδα και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, όταν έγινε αλλαγή από τον Αποστολόπουλο (89’).

Ο Ισραηλινός είχε κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έδειξε ότι έχει το ταλέντο για να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο, εάν φυσικά συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια προσήλωση. Όπως και ο Παϊτίμ Κασάμι, φυσικά, θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αφού αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε φέτος.Ο Μίτσελ, ο οποίος παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του 20χρονου μπακ, είχε την ευκαιρία να τον δει αγωνιζόμενο στο ματς με την Καλαμάτα, με τον Ισπανό να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ισραηλινό. Οπως επίσης και για τον Κασάμι. Είναι δεδομένο ότι ο Ελβετός μέσος θα είναι στις επιλογές του, μετά το Μουντιάλ, Ο 30χρονος είναι ένα πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό με την ποιότητα και την εμπειρία του. Οπως είχε κάνει στο πρώτο του πέρασμα από το μεγάλο λιμάνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments