Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Η τελευταία στροφή του α’ γύρου

Παναθηναϊκός: Η τελευταία στροφή του α’ γύρου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Φτάσαμε λοιπόν, στο τέλος του πρώτου γύρου!

Φτάσαμε λοιπόν, στο τέλος του πρώτου γύρου! Απίστευτο ε; Κι’ όμως αληθινό, ενόψει του πρώτου χειμερινού Μουντιάλ στην ιστορία. Απίστευτο κι όμως… παναθηναϊκό αυτό το 11-1-0. Ποιος να το φανταζόταν; Ποιος να το πίστευε στην εκκίνηση της σεζόν; Ουδείς; Εντός και εκτός Τριφυλλιού. Κι όμως, συνέβη. Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και ο Παναθηναϊκός είναι στο +16 από τον Αρη, στο +12 από τον ΠΑΟΚ, στο +10 από τον Ολυμπιακό και στο +6 από την ΑΕΚ που διαγράφει θαυμάσια πορεία έχοντας χάσει πέντε βαθμούς από το Βόλο και τον Αστέρα κι άλλους τρεις στη Λεωφόρο.

Εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της Ενωσης και την… αναζήτηση του Αλμέιδα στο πρώτο δίμηνο. Εκμεταλλεύτηκε το τρίμηνο αλαλούμ του Ολυμπιακού από τον Ιούλιο και την ανανέωση του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Πήρε πολλά από Σπόραρ – Τσέριν και λιγότερα από Μάγκνουσον – Μπερνάρ – Βέρμπιτς, βασίστηκε και πάλι στους Παλάσιος – Αϊτόρ και στην ποδοσφαιρική ταυτότητα που τον έχρισε πέρυσι Κυπελλούχο. Και πρωταθλητή των… play offs. Τώρα, πια, μπορεί να αναδειχθεί και… κανονικός πρωταθλητής σύμφωνα με το gazzeta.gr.

Νίκησε πανεύκολα (ΟΦΗ, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Βόλο). Νίκησε δύσκολα (Ιωνικό, Αστέρα, Παναιτωλικό, Αρη). Νίκησε με ανατροπή τους Δικέφαλους. Στάθηκε τυχερός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ελέω Αβιλα. Και σήμερα έχει μπροστά του ένα τελευταίο εμπόδιο. «Μικρό» για πολλούς. Δεν είναι, όμως, έτσι. Ο Ατρόμητος δεν έχει καμία σχέση εφέτος με την περυσινή θλιβερή ομάδα που πάλευε πολύ καιρό για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αμυντικά έχει τα θέματά του, αλλά μεσοεπιθετικά και ποιοτικούς παίκτες διαθέτει και πολλές επιλογές! Στην Τούμπα ηττήθηκε με εκπληκτικό σουτ του Ναρεϊ στο 96′, στο Φάληρο ηττήθηκε 2-0 χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι σε χέρι του Σισέ, στην «Αγιά – Σοφιά» με πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και αφού είχε χάσει τρεις καθαρές ευκαιρίες και είχε καταστρέψει πολλές αξιόλογες αντεπιθέσεις στην προτελευταία ή στην τελευταία πάσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments