Lifestyle

Μαρία Μπακοδήμου: «Η Ναταλία Γερμανού είναι φίλη από τα παλιά δεν έχουμε ανταγωνισμό»

Μαρία Μπακοδήμου: «Η Ναταλία Γερμανού είναι φίλη από τα παλιά δεν έχουμε ανταγωνισμό»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού και το φημολογούμενο βραδινό πρόγραμμα.

Έντονα σχολιάστηκε το Σαββατοκύριακο ένα tweet της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έκανε μια αναφορά στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, «Γεια σου», με αφορμή μια κριτική που δέχτηκε στα social media.

View this post on Instagram

A post shared by Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

«Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, το πρωινό της Κυριακής 13/11 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πλευρά της, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπή της, λέγοντας: «Θέλω να το παίξω τέρμα αλληλεγγύη! Είναι ένα tweet που μας έκανε η Ναταλία Γερμανού. Είναι μια χρήστις του Twitter που γράφει για μένα, «Για μένα χίλιες φορές το #Γεια σου από το #Καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί δεν πάει τόσο καλά. Ίσως επειδή βρίσκονται στον ΣΚΑΪ» και απαντάει η Ναταλία Γερμανού, «Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου». Φιλενάδα σου έβαλα και καρδούλα μετά αλλά δεν το έχουμε».

Μετά το τέλος της εκπομπής η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και η Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ρωτήθηκε και το συγκεκριμένο περιστατικό και αποφεύγοντας να απαντήσει δήλωσε: «Η Ναταλία είναι φίλη, την αγαπώ και εμείς είμαστε και παλιές, δεν έχουμε μεταξύ μας ανταγωνισμό. Δεν έχω να σας πω τίποτα άλλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments