Αθλητισμός

ESPN: Ένα ειδικό αφιέρωμα με πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες

ESPN: Ένα ειδικό αφιέρωμα με πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Λίγα μόλις 24ωρα απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Λίγα μόλις 24ωρα απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει ήδη μπει σε mood Μουντιάλ, καθώς πλέον όλες οι ομάδες έχουν συγκεντρωθεί, με τους ποδοσφαιριστές να μετράνε αντίστροφα για το πρώτο σφύριγμα της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του κόσμου.

Μπορεί ο Χάμες Ροντρίγκες να μη βρίσκεται στο Κατάρ, καθώς η Κολομβία δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της, ωστόσο ο σταρ του Ολυμπιακού παραμένει ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα Μουντιάλ. Και συγκεκριμένα σε εκείνο της Βραζιλίας, το 2014, όταν ουσιαστικά «έφτιαξε» το όνομα του, παίρνοντας και την τεράστια μεταγραφή από τη Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία δαπάνησε περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον ντύσει στα λευκά.
Το πασίγνωστο, αμερικάνικο Μέσο, «ESPN»… έχτισε ένα μεγάλο αφιέρωμα πάνω στον Ροντρίγκες, με θέμα τον επόμενο… Χάμες. Ή πιο σωστά, τον Χάμες Ροντρίγκες του Κατάρ. Το «ESPN» εστίασε στο τρομερό τουρνουά του Κολομβιανού άσου του Ολυμπιακού στα γήπεδα της Βραζιλίας και έφτιαξε μια λίστα με πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν ένα αντίστοιχο «μπαμ» και να πάρουν μια μεγάλη μεταγραφή, μέσα από τα γήπεδα του Κατάρ.
Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο δίκτυο ξεχωρίζει τον εξτρέμ της PSV και της Ολλανδίας, Κόντι Γκάκπο, τον Λόις Οπένδα της Μπριζ και του Βελγίου, τον μέσο της Μπράιτον και του Εκουαδόρ, Μόισες Καισέδο, τον Γιόσκο Κβάρντιολ της Κροατίας και της Λειψίας και τον Τζάρεν Τίμπερ του Άγιαξ και της Ολλανδίας
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments