Trash

Έφυγε κακήν κακώς από το σχήμα ο Καλλίδης: Δεν δέχτηκε περικοπή στο μισθό του

Έφυγε κακήν κακώς από το σχήμα ο Καλλίδης: Δεν δέχτηκε περικοπή στο μισθό του

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η αντίδραση της Κατερίνας Στανίση για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν μαζί.

Με μια ανάρτηση του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο Πάνος Καλίδης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το σχήμα όπου εμφανιζόταν μαζί με τον Μάκη Δημάκη, την Σάσα Μπάστα και την Κατερίνα Στανίση.

Η ανάρτηση του Πάνου Καλίδη

«Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας», έγραψε ο Πάνος Καλίδης

View this post on Instagram

A post shared by Panos Kalidis (@panoskalidis)

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε ο Πάνος Καλίδης ο οποίος ανέφερε: «Δεν ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση γιατί δεν κάνει καλό σε κανέναν. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα επάνω στον τρόπο εργασίας.

Είχαμε ξεκινήσει χωρίς την κυρία Στανίση. Ήταν αλλιώς τα πράγματα πριν από 1,5 μήνα με άλλους χρόνους τραγουδιού και ένα οικονομικό deal. Από τη στιγμή που προστέθηκε η κυρία Στανίση μπορεί να επιβαρύνεται και με περισσότερα έξοδα.

Ένα μαγαζί μπορεί να μην πηγαίνει καλά όλες τις ημέρες. Γίνεται αν ο επιχειρηματίας θέλει να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα να μην το δεχτείς. Από εκεί και πέρα να κάνω κι εγώ τα δικά μου μέσα στον Δεκέμβρη…

Από κοινού αποφασίσαμε με τα δεδομένα τα τωρινά ούτε εμένα, ούτε τον επιχειρηματία ίσως συνέφερε να συνεχίσω. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με την Κατερίνα Στανίση και με τον επιχειρηματία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments