Αθλητισμός

Νέα συμφωνία Καρυπίδη-Μαpινάκη – Έρχεται φιλικό… έκπληξη για τον Άρη!

Νέα συμφωνία Καρυπίδη-Μαpινάκη – Έρχεται φιλικό… έκπληξη για τον Άρη!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κατά το διάστημα της μίνι προετοιμασίας στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Άρης σχεδιάζει να δώσει τουλάχιστον δύο φιλικά παιχνίδια.

Κατά το διάστημα της μίνι προετοιμασίας στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Άρης σχεδιάζει να δώσει τουλάχιστον δύο φιλικά παιχνίδια. Άρης: Κατά το διάστημα της μίνι προετοιμασίας στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Άρης σχεδιάζει να δώσει τουλάχιστον δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ στόχος είναι αυτά τα ματς να γίνουν στη Θεσσαλονίκη κι ενδεχομένως να είναι με ομάδες από το εξωτερικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι είναι κοντά στην οριστικοποίησή τους και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης αναμένεται να παίξει στις αρχές Δεκεμβρίου (μάλλον στις 4 του μήνα) με την Μακάμπι Χάιφα, όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ στα μέσα του μήνα, πιθανότατα οι Κιτρινόμαυροι θα φιλοξενήσουν τη Νότιγχαμ Φορέστ, που εκείνο το διάστημα θα βρίσκεται στην Ελλάδα. Στόχος πάντως είναι να προγραμματιστεί και τρίτο φιλικό παιχνίδι και για την ώρα γίνεται προσπάθεια να βρεθεί αντίπαλος.

Πηγή: sfina.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments