Τεχνολογία

Ο Μάσκ έκανε την χάρη στον Τραμπ να έχει πρόσβαση ξανά στο Twitter

Ο Μάσκ έκανε την χάρη στον Τραμπ να έχει πρόσβαση ξανά στο Twitter

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Oι followers του Τραμπ εκτοξεύθηκαν σε συνολικά πάνω από 9 εκατομμύρια έως το πρωί της Κυριακής.

Το Twitter αίρει την αναστολή λειτουργίας του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την απόφαση του Έλον Μασκ να κάνει online δημοσκόπηση για να βολιδοσκοπήσει την επιθυμία των χρηστών.

Σημειώνεται πως ο λογαριασμός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου είχε μπλοκαριστεί μετά την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021.

Το Twitter με οριακή πλειοψηφία αποφάσισε την επιστροφή Τραμπ και Μασκ έκανε δεκτή την απόφαση, αναφωνώντας «ο λαός μίλησε».

Μετά την ενέργοποίηση του λογαριασμού, οι followers του Τραμπ εκτοξεύθηκαν σε συνολικά πάνω από 9 εκατομμύρια έως το πρωί της Κυριακής.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

Ο πολυ-δισεκατομμυριούχος και πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη έθεσε στη διάθεση των χρηστών την επιστροφή ή όχι του Τραμπ στο Twitter, προτρέποντας μέσω ανάρτησής του «Vox Populi, Vox Dei», που σημαίνει «φωνή λαού, φωνή Θεού».

Τελικά, στην ονλάιν δημοσκόπηση διάρκειας 24 ωρών, οι χρήστες αποφάσισαν με ποσοστό 51,8% έναντι 48,2% την επαναφορά του λογαριασμού Τραμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments