Αθλητισμός

Έρικσεν: Τα ευρωπαϊκά κλαμπ κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν

Έρικσεν: Τα ευρωπαϊκά κλαμπ κάνουν ουρά για να τον αποκτήσουν

Πηγή Φωτογραφίας: Planet Sport

Τον Ιούνιο του 2021 θα τον θυμόμαστε για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Κοπεγχάγη.

Ένα αστέρι ξαναγεννιέται μετά την περιπέτεια υγείας που σόκαρε όλο τον πλανήτη. Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι ξανά εδώ και μοιράζεται το χρονικό της επιστροφής του.

Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Δανό επιθετικό! Ο Κρίστιαν Έρικσεν άνηκε στο υψηλότερο επίπεδο για αρκετά χρόνια, μέχρι που μια στιγμή ήταν αρκετή για να γκρεμιστούν όλα.

View this post on Instagram

A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

Τον Ιούνιο του 2021 θα τον θυμόμαστε για τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Κοπεγχάγη. Ο Έρικσεν κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν κρίσιμες.

Ο διεθνής σταρ της Δανίας βγήκε νικητής από αυτή τη μάχη και για αρκετούς μήνες το ποδόσφαιρο δεν ήταν προτεραιότητα. Στο πίσω μέρος του μυαλού του γνώριζε ότι μπορεί να μην ξαναπαίξει στο αγαπημένο του σπορ αλλά δεν ήθελε ούτε να το σκέφτεται!

Μετά από μήνες εξονυχιστικών ελέγχων πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς και έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των ποδοσφαιρόφιλων!

Στην αρχή πολλές ομάδες ήταν επιφυλακτικές λόγω του ιστορικού με την καρδιακή προσβολή όμως ο Έρικσεν ήταν έτοιμος να τους διαψεύσει όλους!

Η επιστροφή του στο υψηλό επίπεδο έγινε στην Μπρέντφορντ και σιγά σιγά έδειχνε ότι επανέρχεται! Όταν πια έφτασε στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, τα ευρωπαϊκά κλαμπ έκαναν ουρά για να τον αποκτήσουν!

Ο Έρικσεν δέχτηκε αμέτρητες προτάσεις όπως αποκαλύπτει αλλά μία του κέντρισε πραγματικά το ενδιαφέρον. Αυτή που εν τέλει δέχτηκε, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Για τον Δανό αυτή η μεταγραφή ήταν “λύτρωση” και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τα όνειρά του!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments